Hobit 2: nový akční trailer a záznam ze světové premiéry

Vydáno: 04.12.2013 12:28 - Martin Bubrín | foto: collider.com

Včera proběhla v Los Angeles slavnostní premiéra Hobita: Šmakovy dračí pouště - kromě záznamu celé teto akce si může pustit i zbrusu nový trailer přidávající několik nových záběrů.
Hobit je tady za týden, takže promo kampaň vrcholí nebo, lépe řečeno, končí - včera večer totiž v Los Angelers proběhla slavnostní světová premiéra filmu. Pokud jste se nedívali na její live stream, můžete si níže pustit záznam celé akce z červeného koberce, který zabere okolo jedné a čtvrt hodiny. Čekání na premiéru si můžete zpříjemnit rozhovory s většinou hereckého obsazení, ale také se skladatelem Howardem Shorem, scenáristy Philippou Boyens a Fran Walsh a samozřejmě také Peterem Jacksonem.

Na konci celého záznamu se pak jako bonus nachází nový trailer (začiná 1:15:45) - ten je akčnějším sestřihem těch minulých a i když trvá jen pouhou minutu, najde se v něm místo na několik nových záběrů, stejně jako na epický hudební podkres, který značí, že dvojka Hobita bude na rozdíl od jedničky temnější a hlavně osudovější.

Záznam zhlédněte níže.

Záznam světové premiéry filmu Hobit: Šmakova dračí poušť


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY