Christoph Waltz pirátským záporákem?

Vydáno: 28.11.2013 17:30 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

O pátých Pirátech z Karibiku se čas od času vynoří nová informace. Název už nějakou dobu známe, stejně jako jména hlavních tvůrců. Na koho se můžeme těšit v roli záporáka?
Christoph Waltz při 70. předávání cen Zlatý GlóbusPátá část série Pirátů z Karibiku, jež ponese podtitul "Dead Men Tell No Tales", sice nedávno ohlásila odklad, práce na filmu však pokračují směle dál. Již víme, že za kameru usedne režisérský tandem Joachim Roenning a Espen Sandberg a že autorem scénáře bude Jeff Nathanson.

Nyní na veřejnost prosákly detaily o možné zápletce a o filmovém záporákovi. Sice odvážně balancují na hraně bohapusté fámy a důvěryhodné zprávy, za zveřejnění ale stoprocentně stojí. Těm, kteří se nechtějí připravit o překvapení, raději doporučujeme, aby následující řádky nečetli...

Jedním z nosných prvků děje budou čarodějnice a fenomén čarodějnictví obecně. Kapitán Jack Sparrow se dočká ženského protějšku - zřejmě půjde o ženu, falešně nařčenou z čarodějnictví. Orlando Bloom i Keira Knightley z první trilogie budou nahrazeni a začátek filmu se má údajně odehrávat na jakési prapodivné svatbě, kde bude určitou roli hrát záhada Bermudského trojúhelníku...

Web Bleeding Cool se vytasil s další novinkou: ve filmu se má objevit Christoph Waltz, a to v záporné roli Kapitána Branda, Sparrowova protivníka. A co by to bylo za pirátský snímek bez romantického prvku? Kromě Waltze se v souvislosti s pátými Piráty začíná skloňovat jméno Rebeccy Hall. Ztvární právě ona zmiňovanou "čarodějnickou" krásku?

Zdroj: Collider




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY