Stan Lee kuje pikle

Vydáno: 26.11.2013 18:00 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Zdá se, že Stan Lee opět osnuje velké - a zatím přísně tajné - plány. Na pomoc při jejich realizaci si přizval ex-marvelovského šéfa Aviho Arada. Co se chystá?
Stan Lee ve filmu  / The Amazing Spider-Man 2Potenciál Stana Lee, filmového duchovního otce nejen Spider-Mana a X-Menů, je zjevně nevyčerpatelný. Producent, který v prosinci oslaví své jedenadevadesáté narozeniny, slovo "důchod" nejspíš ani nezná a pilně pracuje dnem i nocí - momentálně se chystá dokonce vdechnout život zcela novému projektu.

Spojil se kvůl němu s Avim Aradem, bývalým šéfem Marvelu, který se v současné době stará o produkci především spidermanovských snímků. A tímto asi výčet dobrých zpráv končí - žádné další detaily totiž tvůrci nechtějí prozradit, a týká se to i názvu snímku. "Některé názvy jednoduše prozrazují příliš," komentoval přísné embargo Avi Arad.

Kromě Aradovy společnosti Arad Productions a POW!Entertainment Stana Leeho převezme nad projektem záštitu studio Columbia Pictures. "I na prahu zlatého věku devadesáti let umí Lee stále ještě oslnivě kouzlit," pokračuje Arad. "Je nabroušený jako japonský nůž a jeho mysl je stále ještě velmi mladá."

Podle prozatímních náznaků se tedy zřejmě máme nač těšit. Bližší detaily očekáváme co nejdříve...

Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY