Od soumraku do úsvitu nabírá obsazení

Vydáno: 16.11.2013 17:18 - | foto: facebook tvůrce

Televizní stanice Roberta Rodrigueze El Rey Network bude své původní projekty vysílat až začátkem dubna 2014. Prvním z nich bude seriálová verze Od soumraku do úsvitu, jehož kompletní obsazení je již známo.
Fotografie z filmu Od soumraku do úsvitu / From Dusk Till DawnPočátkem druhé poloviny 90. let Robert Rodriguez spojil poprvé síly s Quentinem Tarantinem. Z jejich spolupráce vzešlo Od soumraku do úsvitu, které se z thrillerového road-movie první poloviny překlopilo v upírskou akční vyvražďovačku poloviny druhé. Na úspěch projektu, ve kterém si vedle George Clooneyho a Harveyho Keitela zahrál i sám Tarantino a Danny Trejo, se snažila navázat béčková pokračování určená pro videotrh, jež značku spíše vysávala, než aby ji udržovala při životě. Snad tomu tak nebude v případě desetidílného seriálu Od soumraku do úsvitu, jehož natáčení začalo minulý týden v Austinu.

Minule jsme psali, že "do role Richieho byl obsazen Zane Holtz, jako šerifa Earla McGrawa uvidíme Dona Johnsona" - a slušelo by se dodat, že D. J. Cotrona bude Richieho bratrem Sethem. Nyní známe zbytek obsazení, ve kterém nenajdeme ani jednoho z původních představitelů. Znalce série nejspíš zarazí casting Robert Patricka, protože ten si ve video sequelu zahrál jednu z postav. Nepovedená pokračování (jak dvojka, která pracovala se vzorcem lupičských filmů, tak trojka, která byla westernovou variací) bude ovšem seriál ignorovat.

Fotografie z filmu Od soumraku do úsvitu / From Dusk Till DawnRobert Patrick tak nahradí Harveyho Keitela v roli věřícího "opatrovníka" dvou dětí Jacoba Fullera. Jeho děti ztvární nepříliš známá herecká dvojice Madison DavenportBrandon Soo Hoo. Eiza González se pak bude snažit konkurovat smyslnosti rodriguezovského talismanu - Salmy Hayek, protože González uvidíme jako exotickou tanečnici Santánico. A protože seriál nemá být pouhou předělávkou kultovního snímku, ale i jeho rozšířením, dočkáme se zcela nové postavy, texaského rangera Freddie Gonzaleze, kterého ztvární Jesse Garcia. Snad bude slib v podobě prohloubení upíří mytologie a zachování atmosféry zdrojového materiálu splněn, protože herecká sestava nenabízí příliš mnoho důvodů k zasednutí před televizní obrazovky.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY