Pila se opět roztočí v Saw 8

Vydáno: 11.11.2013 17:30 - Martin Bubrín | foto: Lionsgate

Vypadá to, že hororová série ještě neřekla své poslední sbohem - po sedmi dílech plných mučení a vraždění nás nemine ani ten osmý, v němž se vychytralý vrah Jigsaw vrátí opět na scénu.
<b>Saw 3D</b>Pokud jste ještě neměli čas dokoukat sedmidílnou sérii Saw, měli byste si pohnout - do kin se totiž chystá osmý díl. Studio Lionsgate, které aktuálně rýžuje se značkou Paranormal Activity, chce na scénu vrátit již osvědčenou franšízu, jenž se téměř všechny díly těšila oblibě. Výjimkou byl až poslední zářez Saw 3D z roku 2010, o něhož divácký zájem hodně rychle opadl. 

Tudíž je docela podivem, že se plánuje Saw 8 - studio se nechalo slyšet, že v současné době hledá nový směr, kam by se měla franšíza ubírat, ale na realizaci filmu rozhodně nespěchá. Zároveň potvrdilo, že nepůjde o reboot celé série, nýbrž o regulérní sedmé pokračování. Co si na diváky vymyslí Jigsaw tentokrát? O tom samozřejmě nepadlo ani slovo, ale není pochyb, že půjde o další "sofistikovaný" příběh plný uřezaných končetin a vyhřezlých střev.

Od prvního dílu z roku 2004, který natočil James Wan, to šlo se sérií kvalitativně postupně z kopce - filmy si nejen libovaly v samoúčelném a nechutném násilí ve stylu Hostelu, ale také v šestákových zvratech, které se snažily navodit dojem komplexně promyšlené návaznosti všech dílů. Uvidíme, zda osmička nabídne něco víc než jen tuto osvědčenou šablonu.

Níže se můžete podívat na trailer posledního dílu.

Originální trailer filmu Saw 3D


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Dobrý den chci se zeptat zda teda chystáte Saw 8... (Rengillka, 02.02.2014 23:39) Reagovat

    Dobrý den chci se zeptat zda teda chystáte Saw 8?

  • Docela dobrý.ale mohly by to udelat s českym dab... (Přemysl Gracias, 11.01.2016 12:36) Reagovat

    Docela dobrý.ale mohly by to udelat s českym dabingem.škoda
    Dávam 4* z 5* kvuli dabingu

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY