Vin Diesel jako vrah v adaptaci videohry?

Vydáno: 11.11.2013 16:35 - | foto: facebook tvůrce

O filmové verzi videohry Kane & Lynch bylo naposledy slyšet před třemi lety, když byli s rolemi titulních postav spojováni Jamie Foxx a Bruce Willis. Jak je na tom projekt v roce 2013?
Vin Diesel ve filmu Riddick / RiddickPokud nehrajete, nejspíš nevíte, že Kane & Lynch je akční videohra s dvěma postavami, Adamem „Kanem“ Marcusem a Lynchem. První je žoldák, druhý schizofrenní zabiják, oba cestují po světových destinacích (Los Angeles, Japonsko, Kuba), aby získali ukradený mikročip a zachránili Kaneovu ženu a dítě.

Příprava celovečerní filmové verze začala před třemi lety, ale na konec z projektu – a tím pádem i z obsazení Bruce Willise a Jamieho Foxxe – sešlo. Před několika dny se objevila dvě nová jména, která dala najevo, že by snímek v produkci společnosti Nu Image a Millenium přece jenom měl být realizován. Spekuluje se o Gerardu Butlerovi a Vinu Dieselovi, přičemž u prvního se čeká na podepsání smlouvy a druhého chce Millenium Films získat do role – jak jinak - Kanea. Vhodnější představitel než Diesel, který se proslavil rolí sériového vraha Riddicka, mezi hollywoodskými akčními hvězdami není.

Gerard Butler ve filmu Pád Bílého domu / Olympus Has FallenRežie by se měl ujmout F. Gary Gray, který s oběma již spolupracoval, přestože pokaždé na jiném filmu. Vin Diesel ztvárnil titulní roli v Osamělém mstiteli, Gerard Butler v Ctihodném občanovi, což ve filmografiích obou pánů i samotného tvůrce patří mezi ta slabší díla. F. Gary Gray kvalit Loupeže po italsku nejspíš nedosáhne, obzvlášť s dvojicí scenáristů Skip Woods a Kyle Ward, kteří sice zvládají přicházet s nápaditými žánrovými atrakcemi, ale již mají problém je spojit do jednoho soudržného celku. Svědčí o tom alespoň jejich poslední práce, v případě Woodse Smrtonosná past: Opět v akci a u Warda exploatační Machete zabíjí. Možná si tak o Kane & Lynch přečteme za další tři roky. Prozatím se můžete podívat na trailer hry, který je ke zhlédnutí níže.


Oficiální upoutávka na Kane a Lynch.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY