Podívejte se na 7 nových plakátů z druhého Hobita

Vydáno: 04.11.2013 11:10 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Hobit: Šmakova dračí poušť má své diváky víceméně jisté, ale i tak útočí s další vlnou promo materiálu. Tentokrát se připravte na sedmičku character plakátů představující staré i nové postavy. UPDATE: 8 plakátů!
Čas letí neúprosnou rychlostí a už za více než měsíc tady máme druhého Hobita. Ten zatím stihl oslnit dvěma trailery, které předznamenávají, že se bude pokračovat v kolejích nastolených prvním dílem, navíc ale dostaneme mnohem nahuštěnější příběh s několika dějovými liniemi a novými postavami, a ne jen přímočaré putování z bodu A do bodu B. Kampaň Šmakovy dračí pouště jistě nabere v následujících týdnech plné obrátky plné bannerů, klipů, TV spotů a plakátů.

A ta nejnovější sedmička z nich právě dorazila online. Kromě Bilba (Martin Freeman) s divným faceliftem tady máme staré známé Gandalfa (Ian McKellen), Legolase (Orlando Bloom) nebo Thorina (Richard Armitage), nově se k nim také přidává lučištník Bard (Luke Evans), elfí vůdce Thranduil (Lee Pace) a divoženka Tauriel (Evangeline Lilly). Dračí záporák Šmak svůj vlastní plakát bohužel ještě nedostal. 

Na sedm (nyní již osm) nových kousků se podívejte do galerie nad článkem. Druhý Hobit dorazí do kin 12. prosince, pokud si chcete před ním připomenout Neočekávanou cestu, tak zamiřte do nejbližšího obchodu pro její rozšířenou verzi s více než devíti hodinami bonusů. Ta vychází 6. listopadu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Není nad retuš. Hlavně Bilbo je dost nepřiroze... (klavitka, 04.11.2013 11:41) Reagovat

    Není nad retuš. Hlavně Bilbo je dost nepřirozený...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY