Necenzurovaná upoutávka k akci s Jasonem Stathamem

Vydáno: 20.10.2013 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Minule jsme o akčním rodinném dramatu Homefront psali, že trailer nemůže prodat erkové atrakce, jelikož je určený pro širší veřejnost. Nová upoutávka ale stav věci mění. Pokud je vám 18+, podívejte se na ni v článku.
Jason Statham ve filmu  / HomefrontV předchozím článku, ve kterém jsme informovali o první plnohodnotné upoutávce na Homefront, jsme psali, že si Jason Statham "zahraje Phila Brokera, otce od rodiny a bývalého policistu, který se se svou rodinou přestěhuje do zdánlivě poklidného městečka. Jeho dcera (Zabela Vidovic) se nenechá šikanovat starším klukem, což se nezamlouvá jeho feťácké matce, která po drogovém králi Gatoru Bodinovi (James Franco) chce, aby nové obyvatele městačka postrašil."

To ovšem platilo o traileru zaměřeném na širší diváckou obec, a tak je vyzdvihování rodinných hodnot docela pochopitelnou strategií oslovení publika. Pro cílovku, kterou jsou milovníci přímočarých akčních bijáků 80. a raných 90. let, však byla zveřejněna necenzurovaná dvouminutovka. Podle ní to vypadá, že rodinné hodnoty půjdou stranou a bude se jednat o starý dobrý revenge thriller, ve kterém se rozhodně nebude šetřit explicitním násilím v podobě zlámaných, prostřelených či jinak deformovaných lidských končetin. Z erkové verze traileru se navíc zdá, že spouštěčem konfliktu nebude rodina, která odmítne přistoupit na některé běžné praktiky v tamním městě, ale policejní minulost hlavního hrdiny, kterého má na žádost muže ve vězení vyřídit místní hlava drogového gangu.

Fotografie z filmu  / HomefrontMinule to vypadalo, že hvězdou bude Statham, jenž je v posledních letech s podobnými béčkovými produkcemi spojován (Elitní zabijáci, Mechanik zabiják, Safe). Tentokrát na sebe ale strhává pozornost James Franco, který se svou kreací místního záporáka blíží dnes již zkultovnělému Alienovi ze Spring Breakers. Filmografie režiséra Garyho Fledera (Sběratele polibků a Neříkej ani slovo) nasvědčuje tomu, že by se nemuselo jednat o tak přímočarou podívanou, jak by diktoval scénář Sylvestera Stallonea. Posuďte sami, níže je 18+ upoutávka:

Mládeži nepřístupná upoutávka k filmu Homefront.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY