Padesát odstínů šedi: Je Alexander Skarsgård Christian Grey?

Vydáno: 17.10.2013 08:30 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Sotva pár dní uběhlo od vypuštění neočekávané bomby. Jméno Charlieho Hunnama zmizelo z příprav kontroverzních Padesáti odstínů šedi, a tak jsou producenti zase zpátky na lovu. Nabízí se otázka, kdo Hunnama nahradí?
Padesát odstínůAlexander Skarsgård ve filmu Bitevní loď / Battleship šedi se bez kontroverze pravděpodobně neobejde. Zádrhel v obsazení ústřední dvojice je ale do jisté míry překvapení. Najít vhodné obsazení pro adaptaci knižní předlohy, která se sice dopracovala k nálepce brakové literatury, na druhé straně lámala prodejní rekordy, je věc poměrně komplikovaná. Jakýmsi výsledným produktem mezi přáními fanynek a komerčními záměry producentů se sice nakonec stala dvojice Charlie Hunnam a Dakota Johnson, jenže i tenhle výběr je už minulostí. Zatímco představitelka Anastasie se pilně připravuje na roli, vítězný Christian Grey zařadil zpátečku.

Ačkoliv důvody odchodu Charlieho Hunnama pořád nejsou známé, zlí jazykové tvrdí, že si nadějný herec nechtěl vybudovat stejnou image, jaké se momentálně horko těžko snaží zbavit jeho herecký kolega Robert Pattinson. Jenže studio se nevzdává a naverbovat hodlá solidně znějící jména.

V oku má údajně studio hned dva kandidáty, které by měli divačky nalákat před velké plátno. Prvním z nich je zcela nepřekvapivě Alexander Skarsgård. Švédského herce se sice pořád drží štítek upíra z True Blood: Pravá krev, ten by ale mohla přebít případná role Tarzana ve velkofilmu Davida Yatese. Druhým horkým kandidátem je pak Brit Jamie Dornan, který na svém kontě sice nemá nepřeberný seznam rolí, zato momentálně exceluje v seriálové novince The Fall.

Producenti se ale zároveň vrací ke svému původnímu seznamu, ze kterého sice vypadává Garrett Hedlund, kterého si pro svůj projekt vybrala Angelina Jolie, pořád ale zůstávají dva finalisté: Christian Cooke (Magic City) a Theo James (Divergent). Fanynkami favorizovaný Matt Bomer, kvůli kterému se psaly i petice, v prvních odhadech pořád chybí.

Zdroj: filmofilia



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY