Padesát odstínů šedi je bez Charlieho Hunnama

Vydáno: 14.10.2013 10:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Ani podpis na smlouvě neukončil dlouhé hledání vhodného představitele do role bohatého svůdníka a milovníka vybraných sexuálních praktik Christiana Greye. Charlie Hunnam projekt opouští. Kdo ho nahradí?
Fotografie z filmu Pacific Rim - Útok na Zemi / Tohle ještě bude velké drama. Přitom se už zdálo, že natáčení adaptace erotického bestselleru Padesát odstínů šedi nestojí nic v cestě. V létě byla obsazena režisérská židlička Sam Taylor-Wood a v září oznámil produkční tým také finální podobu hlavního obsazení. První klapka ale v tomto měsíci nejspíše ještě nepadne. Filmařům totiž někdo dost podstatný znovu chybí. Z ústřední dvojice Charlie Hunnam a Dakota Johnson zpátečku zařadil první jmenovaný, předpokládaný představitel postelového fajnšmekra Christiana Greye. Důvody?

Hunnamovo vyjádření neznáme. Studio Universal ve svém prohlášení ale uvádí hercovu zaneprázdněnost a tudíž i následný nedostatek času k důkladné přípravě na roli. To je vcelku pochopitelné. Složitá a rozsáhlá knižní předloha si pečlivou průpravu rozhodně vyžaduje a Hunnam si pravděpodobně nechtěl připsat na triko, že jejím podceněním film, který hodlá stejně jako kniha literaturou zcela pohnout dějinami kinematografie, v konečném výsledku utrpí. S lítostí, ale po rozumné úvaze tedy uvolňuje místo dalšímu a castingový hon na hlavního představitele pokračuje dál.

Máte návrhy, kdo by ostře sledovanou roli měl po něm převzít?




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Padeát odstínů šedi (Hana, 14.10.2013 20:37) Reagovat

    Hlavní roli v Padesáti odstínech by měl hrát Matt Bomer.Ten je nejlepšíííí.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY