Emma Watson a Chbosky chystají další snímek

Vydáno: 11.10.2013 13:00 - Simona Knotková | foto: Summit Entertainment

Třiadvacetiletá herečka Emma Watson hodlá své síly opět spojit s režisérem Stephenem Chboskym. Po Charlieho malých tajemstvích míří do snímku, který bude další sondou do mladého věku.
Emma Watson při natáčení filmu Charlieho malá tajemství / The Perks of Being a WallflowerStephen Chbosky není pouze zdatný spisovatel a scenárista. Nebojí se stoupnout si i za kameru a všechny tři činnosti nejlépe spojil zrovna loni, kdy podle své vlastní knížky a vlastního scénáře na plátna kin přivedl křehké "coming-of-age" drama Charlieho malá tajemství. Snímku se podařilo lehce stát novým filmovým kultem náctiletých a dostalo se mu také pozitivních ohlasů od kritiky. Režisér rozhodně nešlápl vedle ani výběrem obsazení, kterému vévodilo trio Logan LermanEmma Watson a Ezra Miller.

Právě z kouzla této herecké linie by Chbosky chtěl aspoň malou část přenést i do svého dalšího připravovaného filmu. Podle románu 29 americké autorky Adeny Halpern natočí While We’re Young. A na plac sebou do jedné z hlavních rolí chystá vzít i Watson. Mladá hvězda, kterou čtenáři serveru Empire před nedávnem zvolili za nejvíce sexy herečku, si zahraje v příběhu točícím se okolo tří generací žen. Nejstarší z nich si během narozeninového sfoukávání svíček bude přát být opět devětadvacetiletou. Přání se jí skutečně vyplní a zahýbe pořádně nejenom jejím životem, ale také tím její dcery a shodně staré vnučky.

Zda se Watson stane vnučkou, či proměněnou babičkou, je informace, kterou nám odhalí teprve čas. Jisté však je, že zavčas bude už muset opět začít pilovat americký přízvuk. V čerstvé paměti ho má možná ještě z Aronofskyho Noeho, který má svou premiéru v březnu v příštího roku.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY