Bale, Cooper a Renner v nové upoutávce na American Hustle

Vydáno: 10.10.2013 14:00 - | foto: facebook tvůrce

David O. Russel se vyprofiloval jako potenciálně oscarový tvůrce, jehož filmografii má smysl sledovat nejenom díky hvězdnému obsazení a opojnému retro stylu. Jeho dobová kriminálka American Hustle má nový trailer.
Amy Adams, Christian Bale ve filmu  / American HustleDavid O. Russell měl ještě před lety kvůli uniklému videu z natáčení Mám rád Huckabees pověst chronicky cholerického režiséra, s nímž to herec nemá dvakrát lehké. Jeho poslední dva snímky, boxerské rodinné melodrama Fighter a sportovní romance Terapie láskou, ovšem získaly Oscary za herecké výkony. Christian Bale si ho odnesl za vedlejší mužský herecký výkon ve FighteroviJennifer Lawrence za hlavní ženskou roli v Terapii láskou. Ačkoliv byli Amy AdamsBradley CooperRobert De Niro nominováni, ve všech případech odešli z klání o zlatou sošku z prázdnu.

Jak tomu bude příštím rokem, zůstává otázkou, ale Russel do své dobové kriminálky ze 70. let obsadil všechny své oblíbence, a tak je možné, že si pro sebe ukradne kategorie Nejlepší mužský/ženský herecký výkon v hlavní/vedlejší roli jenom jeden film. V American Hustle se Christian Bale objeví jako Irving Rosenberg, geniální a ženatý (s Jennifer Lawrence) zločinec, po jehož boku je o nic méně mazaná milenka Sydney Prosser (Amy Adams). Komplicem v jejich nelegální činnosti jim je Richie DiMaso (Bradley Cooper), který zároveň dělá pro FBI. Všichni budou mít co dočinění s politikem Carminem Politem (u Russela nově příchozí Jeremy Renner). A ukázat by se měl i Robert De Niro, který by měl dát vzpomenout na scorseseovské časy.

Bradley Cooper, Christian Bale ve filmu  / American HustleČeská premiéra je strategicky naplánována týden po vyhlášení nominací na Oscary, americká je právě díky možnosti posbírat ocenění stanovena na vánoční čas (25. prosinec), přičemž od 13. prosince by American Hustle měl být  k vidění v omezené distribuci v New Yorku a Los Angeles, kde sídlí většina Akademiků. Na upoutávku, která se spoléhá na retro stylizaci a herce, se můžete podívat níže.


Upoutávka na film The American Hustle.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY