Adaptace Ghost Recon našla scenáristy

Vydáno: 19.09.2013 17:00 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Další z mnoha plánovaných adaptací oblíbených her (potažmo knih) Ghost Recon je o krůček blíže realizaci. Film vznikající v produkci Michaela Baye má nyní své scenáristy.
Obrázek ze hry Ghost ReconO tom, že se několik her z produkce společnosti Ubisoft dočká své filmové adaptace, jsme psali již před dvěma lety. V plánu byla trojice Assassin´s CreedSplinter CellGhost Recon.

Záštitu nad posledně jmenovaným titulem převzalo před časem studio Warner Bros. a producentem filmu se stal Michael Bay. O jeho případné režisérské účasti zatím nepadlo ani slovo, projekt se však pomalu, ale jistě dává do pohybu. Tvůrci adaptace populární taktické střílečky z univerza Toma Clancyho nyní pro svůj film našli scenáristy - angažováni byli Matthew Federman, autor scénářů k televizním sériím Human TargetWarehouse 13 či Jericho, a jeho kolega Stephen Scaia

Ani další adaptace her od Ubisoftu nezůstávají pozadu. Nejprogresivněji se zatím jeví Assassin's Creed, který už dokonce našel představitele hlavní role, svého filmového zpracování se mají dále dočkat Far CryWatch DogsRabbids.

Krátkometrážní adaptaci Ghost Recon, kterou má na svědomí přímo Ubisoft, můžete zhlédnout pod tímto článkem.

Zdroj: Collider

Ghost Recon by Ubisoft



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY