Dallas Buyers Club: první trailer s vyhublým McConaugheym

Vydáno: 28.08.2013 11:00 - Martin Bubrín | foto: Focus Features

Matthew McConaughey podstoupil další z extrémních fyzických proměn - pro roli v dramatu Dallas Buyers Club, tematizujícím otázky okolo AIDS, zhubl více než třináct kilo.
Matthew McConaughey ve filmu  / Dallas Buyers ClubMatthew McConaughey má nakročeno správným směrem - kdysi vyčpělá hollywoodská hvězda z druhořadých komedií nyní hlásí hlasitý comeback. Ať už je to rolí vysloužilého striptéra v Bez kalhot, odpudivého Zabijáka Joea, zamilovaného kriminálníka Muda nebo hlavními rolemi v nových filmech Scorseseho nebo Nolana, je jasné, že nám tady roste nová herecká jistota.

Potvrzením tohoto statusu je i jeho nejnovější role ve snímku Dallas Buyers Club, kde prošel extrémní hubnoucí procedurou (hovoří se o třinácti kilech) kvůli roli texaského elektrikáře, kterému je diagnostikován AIDS, a tak se vrhne do černého trhu s neschválenými léky, jenž by mohly pomoct nejen jemu, ale i ostatním nakaženým virem HIV.

Ano, kouká z toho typická role, za kterou se dostávají v únoru Oscary. Traileru se však daří nelákat jen na prvoplánový dojemný příběh podle skutečné události, ale spíš umně balancovat na hranici komedie a vážného dramatu. Devízou téhle retro dobovky jsou ale samozřejmě hlavně herecké výkony, které kromě McConaugheyho "ozdobí" i anorektický transvestita Jared Leto. Česká premiéra ještě nebyla stanovena, v USA snímek dorazí 1. listopadu letošního roku.

Trailer zhlédněte níže nebo na iTunes Movie Trailers. V galerii také najdete pět nových fotek k filmu a plakát.

Originální trailer filmu Dallas Buyers Club


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY