Bradley Cooper namluví mývala v nové marvelovce

Vydáno: 23.08.2013 13:00 - David Král | foto: facebook tvůrce

Svérázný marvelovský projekt Guardians of the Galaxy se snaží přivábit další zvučné jméno. Paradoxně však ne proto, aby ho diváci viděli, ale slyšeli - mluví se o něm totiž v souvislosti s dabingem Rocket Racoona.
Concept art filmu  / Guardians of the GalaxyBradley Cooper je jednou z nejžádanějších hereckých hvězd současnosti. Má charizma, vypadá dobře, byl nominovaný na Oscara. To je zkrátka ideální kombinace. A teď nám možná ukáže i to poslední, co zatím chybí v jeho seznamu dovedností. Jak zahrát mývala. Digitálního mývala. 

Právě postava Rocket Racoona, vyznačující se velice přesnou muškou a vynikajícím taktickým myšlením, je jedním z klíčových charakterů týmu Guardians of the Galaxy. A fanoušky možná vůbec nejoblíbenějším. Proto si tvůrci zřejmě chtějí dát záležet na výběru hereckého představitele. Většina ostatních rolí (lidských rolí) je již obsazena, a jelikož premiéra nás čeká už za méně než rok, chtělo by to pohnou i s obsazením digitálních postav.

Vin Diesel se podle všeho skutečně stane hlasem mimozemského stromu Groota, takže proč by se nepřidal i Cooper? Je otázkou, zda najde ve svém nabitém diáři nějaké místečko - mimo jiné má například ztvárnit nejlepšího Amerického Snipera nebo legendárního Lance Armstronga. Co si budeme povídat, kdo by si nechtěl zahrát mývala?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY