Avengers 2: Kdo si zahraje Scarlet Witch?

Vydáno: 23.08.2013 07:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nabírání obsazení do nových marvelovek pokračuje - aktuálně je na pořadu dne pokračování Avengers: Age of Ultron, v němž se objeví nové postavy sourozenců Quicksilvera a Scarlet Witch. Kdo si zahraje čarodějnou sestru?
Elizabeth Olsen ve filmu Svobodná umění / Liberal ArtsOčekávaná dvojka Avengers kromě robotického záporáka Ultrona přivede na scénu i dva nové zásadní členy superhrdinského týmu - sourozenecké duo Scarlet Witch a Quicksilvera. Zatímco bratr je rychlým běžcem, sestra může ohýbat realitu a různě si pohrávat s pravděpodobností, což se určitě v boji o osud světa bude hodit. O obsazení těchto dvou postav se vedly nejrůznější fámy, nyní to však vypadá, že oba víceméně našli své představitele.

Zatímco se u Pietra Maximoffa nejčastěji hovoří o Aaronovi "Kick-Ass" Johnsonovi, v souvislosti s Wandou Maximoff se zmiňuje jméno Elizabeth Olsen. Ta by však roli, na rozdíl od též zvažované Saoirse Ronan, mohla získat - podle věrohodného zdroje Hollywood Reporter je nyní ve finálních vyjednáváních ohledně ztvárnění Scarlet Witch v připravovaném sequelu Josse Whedona. 

Herečku letos v prosinci uvidíme v remaku Old Boye po boku Joshe Brolina, zahrála si také v beatnickém dramatu Kill Your Darlings s Danielem Radcliffem a nedávno dotočila katastrofický blockbuster Godzilla, kde si shodou okolností zahrála právě se zmiňovaným Aaronem Johnsonem. Že by jejich herecká spolupráce pokračovala i nadále?

The Avengers: Age of Ultron se začne natáčet v březnu příštího roku a poté dorazí do kin 30. dubna 2015.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY