Don Jon: Gordon-Levitt je závislý na pornu v dalším traileru

Vydáno: 15.08.2013 10:37 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režijní debut Josepha Gordona-Levitta Don Jon odhaluje další, ještě údernější trailer, v němž se dostáváme více pod pokličku jeho závislosti na pornu a také vztahu se Scarlett Johansson.
Kluci rádi porno, holky zase romantické filmy. Na téhle premise bude zřejmě postavený režijní debut Josepha Gordon-Levitta, který i v druhém traileru stále vypadá na osvěžující a životnou podívanou ve změti všech nezávislých indie komedií brnkajících na melancholickou strunu. Na ty Don Jon z vysoka kašle.

Jede se totiž v uvolněném módu - hodně humoru, hodně popkulturních narážek a hlavně sympatické postavy dělají z téhle romantické komedie "internetového věku" zatraceně výživnou a zábavnou podívanou o nagelovaném týpkovi, který viděl moc porna na to, aby se začlenil do normálního vztahu. Tak moc normálního jako toho se hereckou bohyní Scarlett Johansson.

Ta zde ve své tak trochu připitomnělé roli ztvárňuje pravý opak titulního "Don Juana" - viděla příliš naivních a idealistických komedií na to, aby dokázala přijmout život takový, jaký je. Jak to ti dva dají dohromady, se v Americe dozví už 18. října, přičemž u nás zatím není stanovena česká premiéra. S čím otálíte, distributoři?

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete dva nové plakáty.

Originální trailer #2 filmu Don Jon


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY