American Hustle: Russellovo retro v traileru

Vydáno: 31.07.2013 18:45 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Amy Adams, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Christian Bale a Jennifer Lawrence - ti všichni se v prvním traileru na nové drama Davida O. Russella vydávají do stylových sedmdesátých let.
Takhle se mají dělat trailery! Neprozradit nic a stoprocentně zaujmout. Stačí navodit vtahující atmosféru sedmdesátých let, stylovou hudbu a zástup hereckých hvězd v dobových kostýmech a je jasné, že o prvotřídní výsledek je postaráno. Vlastně není ani potřeba mluveného slova, střídající výjevy z filmu s představovačkou herců totiž zabírají stoprocentně. Snímek vychází ze skutečné tajné operace "Abscam" z roku 1980, která měla za cíl vymýtit korupci v Kongresu. Příběh podle skutečné událostí však není jen nudnou rekonstrukcí, ale v podání Davida O. Russella, tvůrce Fightera nebo oscarové Terapie láskou, jde o další živelnou podívanou se sehranou hereckou sestavou. 

Uvedení okolo Vánoc navíc opět značí další oscarové ambice, s nimiž by tentokrát režisér mohl po svou dvou předchozích snímcích uspět. O hercích (včetně make-upu a kostýmů) nemluvě. American Hustle dorazí do českých kin 30. ledna příštího roku, měsíc po americké premiéře.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu American Hustle


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY