Nový Romeo a Julie mají trailer

Vydáno: 31.07.2013 15:15 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Shakespearova romantická tragédie Romeo a Julie brzy opět ožije na plátnech kin. Přinášíme vám nejnovější trailer s Hailee Steinfeld, Douglasem Boothem a Paulem Giamattim.
Fotografie z filmu  / Romeo and JulietNová adaptace jedné z nejznámějších tragédií z pera Williama Shakespeara Romeo and Juliet se nyní divákům představuje v novém traileru. Hlavní role ve filmu Carla Carleiho ztvární Hailee Steinfeld a Douglas Booth (objeví se například v Jupiter Ascending či ve snímku Noah), autorem scénáře je Julian Fellowes.

Trailer ukazuje za doprovodu dramatické orchestrální hudby mladistvě vyhlížející hlavní hrdiny, jejich setkání na plese, první polibky, ale i dramatické scény soubojů. Adaptace se snaží být co nejvíce věrná předloze, proto nebudou diváci ochuzeni o dobové interiéry ani výpravné kostýmy; záhadou zůstává jen přítomnost hashtagu #forbiddenlove v rohu videa.

Ve filmu, jehož zámořská premiéra se odehraje 11.října, dále uvidíme Paula GiamattihoDamiana Lewise nebo například Nataschu McElhone. Na trailer se můžete podívat pod článkem.

Originální trailer filmu Romeo a Julie


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY