Video: první pohled do zákulisí sci-fi Transcendence

Vydáno: 12.07.2013 17:54 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režijní debut Nolanova dvorního kameramana Wallyho Pfistera Transcendence odhaluje první promo plakát a také krátký featurette z natáčení. V něm můžeme spatřit hlavní hvězdu filmu Johnnyho Deppa.
V roce 2014 nebude jen Interstellar, ale také Transcendence. Režijní debut dvorního nolanovského kameramana Wallyho Pfistera vypráví příběh o skupině vědců, která se snaží vynalézt první počítač uvědomující si sebe sama. Ve "vědeckém" sci-fi si hlavní roli muže, jenž do počítače nahraje svůj mozek, zahraje Johnny Depp. Zřejmě ale nepůjde o žádné komorní drama o údělu lidstva, nýbrž o akční thriller, jenž by měl splňovat nějaké předpoklady moderní blockbusterové zábavy.

Jelikož je natáčení v plném proudu, dává o sobě film vědět i pomocí prvních zveřejněných materiálu. Tím nejoficiálnějším je samozřejmě promo plakát, na němž si nelze nevšimnout záplavu čínských znaků - to je hlavně kvůli tomu, že je film z velké části financován pekingskou společností DMG Entertainment, která se v poslední době podílela například na hollywoodských hitech jako Iron Man 3 nebo Looper. Její zakladatel o Transcendence prohlašuje, že "pojednává o momentu, kdy se střetne lidské vědomí a stále se rozvíjející počítačové technologie".

Dalé se můžeme také v krátkém featurette podívat na natáčení filmu, kde uvidíme například Cilliana Murphyho nebo Rebeccu Hall. Video najdete níže pod článkem, v galerii pak první fotku z filmu a zmiňovaný plakát. Film dorazí do kin 20. dubna příštího roku.

International featurette filmu Transcendence


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY