Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Kinopremiéry: 27. týden

Kinopremiéry: Johnny Depp versus Padouch

Vydáno: 04.07.2013 08:00 v sekci Radar | Kinopremiéry - Vratislav Šálek | foto: facebook tvůrce

Prázdniny v českých kinech startují dlouho očekávaným a několikrát odkládaným disneyovským akčním westernem Osamělý jezdec s Johnnym Deppem v hlavní roli. Jeho jedinou potenciální konkurencí je pokračování animáku Já, padouch.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Osamělý jezdec (The Lone Ranger) (Falcon)

Plakát filmu Osamělý jezdec / The Lone RangerProblematický a dlouho odkládaný akční western z produkce studia Disney jednoznačně sází na starpower hlavního představitele Johnnyho Deppa. Jinak je výsledek velkým otazníkem. Těžko říct, zda Gore Verbinski natočil odlehčenou, ale solidní žánrovku, nebo bláznivou taškařici, která nebude dávat smysl, případně něco mezi tím. Hrozba obřího propadáku je každopádně nebezpečně blízko.  

Synopse: Indiánský bojovník Tonto (Johnny Depp) jako jediný zná tajemství proměny Johna Reida (Armie Hammer) - uznávaného muže zákona - v legendu spravedlnosti. Společně totiž prožili divokou jízdu plnou nenadálých překvapení a humorných neshod a bojovali s lidskou chamtivostí a korupcí.

Zajímavost: V průběhu natáčení přijal kmen Komančů Johnnyho Deppa za svého člena.

Český trailer filmu Osamělý jezdec / The Lone Ranger
Já, padouch 2 (Despicable Me 2) (CinemArt)

Český plakát filmu Já padouch 2 / Despicable Me 2Pokračování úspěšného animáku se snaží navázat tam, kde předchůdce skončil. Je tedy jasné, že nebude chybět polepšený padouch Gru, jeho děti a hlavně oblíbení žlutí "Mimoni". Otázkou však zůstává, zda se režírující dvojka Pierre Coffin a Chris Renaud soustředila hlavně na dětské diváky, nebo nechává prostor pro pobavení celé rodině. Pro tuzemského diváka budiž potěšující i to, že dabingové obsazení klíčových rolí zůstalo stejné. Tohle by mohla být sázka na jistotu. Více se dozvíte v naší recenzi.

Synopse: Napravený padouch Gru naštěstí neskončil jako obyčejný civil, protože v jeho nitru se stále ukrývají schopnosti, které by leckdo rád využil. Například takový šéf Antipadoušské ligy Silas Velezadek. Ten sice padouchy všeho druhu hluboce opovrhuje, ale kdo se může do myšlení zlosyna vcítit líp než zlosyn bývalý? A tak vyšle svou nejlepší agentku Lucy Wilde, aby Grua přiměla ke spolupráci. Té se to lstí podaří a Gru začne na stará kolena páchat dobro. A brzy bude mít plné ruce práce, protože na radaru Antipadoušské ligy se objevil obzvlášť protřelý padouch Eduardo. A to není jediný problém, se kterým si bude muset poradit.

Zajímavost: V původním znění je opět slyšet Kristen Wiig, tentokráte ale namluvila jinou postavu.

Český teaser filmu Já padouch 2 / Despicable Me 2
Pěna dní (L´Ecume des jours) (Aerofilms)

Plakát filmu Pěna dní / L'écume des joursJeden z taháků letošního karlovarského filmového festivalu je adaptací slavného románu Borise Viana. Režijně ho zaštítil svébytný Michel Gondry, takže se zřejmě můžeme těšit na surrealistickou podívanou plnou fantaskních a barevných výjevů. Už ze synopse je jasné, že děj bude absurdní a zaměřen spíše na pocity než logiku a racionálno. V hlavních rolích se objeví Audrey Tautou, Romain Duris a Omar Sy. Tady to bude chtít asi notnou diváckou toleranci a připravenost.

Synopse: Idealistický a vynalézavý Colin (Romain Duris) žije ve zvláštním městě - auta tu mají volant v kufru, lidé bruslí pozpátku a klavír míchá koktejly. Jednoho dne potká osudovou lásku Chloé (Audrey Tautou), která mu připomíná milované blues. Jenže dívka zanedlouho onemocní záhadnou nemocí, během níž jí vyroste v plicích leknín. Bezstarostný svět obou milenců je tak fatálně narušen.

Originální trailer filmu Pěna dní / L´Ecume des jours
Jako malí kluci (Les Gamins) (HCE)

Plakát filmu Jako malí kluci / Les gaminsV krátké době další francouzská komedie v tuzemské distribuci, jejíž humor dost vychází z francouzských reálií. Synopse sice vypadá "mezinárodně", nemnoho prozatimních ohlasů hovoří o tom, že k většině vtipů je potřeba znát kulturu země galského kohouta. Lákat na co moc není, protože jméno režírujícího Anthonyho Marciana asi řekne něco jen málokomu a Alain Chabat a Max Boublil, kteří ztvárňují hlavní role, na tom nebudou o mnoho lépe. Nutno ještě uvést, že český ditributor se z nepochopitelných důvodů opět rozhodl uvádět film v dabingu.

Synopse: Thomas (Max Boublil) se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. Jenže Gilbert (Alain Chabat) má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá tedy Thomase, aby si nebral jeho dceru a naopak všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se tedy vrhají do víru nových a nikdy nepoznaných radovánek.

Český trailer filmu Jako malí kluci / Les gamins
Neřízené střely (Mine vaganti) (Film Europe)

Český plakát filmu Neřízené střely / Mine vagantiTři roky staré italské komediální drama láká zaryté fanoušky evropské kinematografie na osobu režiséra a scenáristy tureckého původu Ferzana Özpetka. Ti, kterým toto jméno není neznámé, vědí, že je zatím zárukou jakés takés kvality, tudíž očekávání jsou nastavena poměrně vysoko. Ostatní se nejspíše snímku vyhnou obloukem a to i přesto, že řeší stále atraktivní téma homosexuality.

Synopse: Tommaso (Riccardo Scamarcio) je nejmladším synem početné rodiny z jihu Itálie, která již od 60. let vyrábí těstoviny. Na cestě domů z Říma, kde studuje, se rozhodne rodičům říci pravdu o své sexuální orientaci. Když už je konečně připraven před ně předstoupit, vše mu pokazí starší bratr Antonio (Alessandro Preziosi).


Originální trailer filmu Neřízené střely / Mine vaganti
 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 29. 3. 2024 - 4. 4. 2024
TV tipy: Nekonečný příběh krále králů v království nebeském K Velikonocům se letos televizní dramaturgové moc neodvázali a vsadili na jistotu v podobě tradičních repríz. Kromě jednoho zapomenutého biblického příběhu tak nejvíc zaujme uvedení rozporuplného dramatu o Dianě Spencer. čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 13. týden
Kinopremiéry: Godzilla, Kong a Gump obsluhují anglického krále a prožívají dokonalé dny Poslední březnové premiéry jsou především ve znamení návratu dvou monster a jednoho zvířátka. Na plátnech si to znovu rozdají Godzilla a Kong, diváckým hitem ovšem nepochybně bude pokračování dobrodružství psa Gumpa.... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 12. týden
Top 20 ČR: Čechy zajímá jen Duna a Sladký život V českých kinech se stále nejvíce chodí na americký trhák Duna a na českou komedii Sladký život. Zájem je také o animák o Kung Fu Pandě. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 12. víkend
Box office: Koho zavoláte? V amerických kinech proběhla o víkendu premiéra nového dílů Krotitelů duchů, který ovládl víkendové tržby a posunul celou franšízu do klubu miliardářů. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
TV tipy: 22. 3. 2024 - 28. 3. 2024
TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led S končícím březnem v televizích nejvíce překvapí zařazení dvou absolutně neznámých britských thrillerů z osmdesátých let. Největším diváckým lákadlem ale nejspíš bude premiérové uvedení dramedie Hodně štěstí, pane... čtěte zde
Vydáno: 22.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Good Luck, Have Fun, Don’t Die (17.02.2024 17:00 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Nejlepší filmy a seriály roku 2023 podle Filmserveru (14.01.2024 10:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Il Boemo ví, jak je důležité míti Filipa (05.01.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Vikingové cvičí draka, prochází uličkou přízraků a objasňují smrt na Nilu (29.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Fantasy muzikál Wonka hýří barvami, magií, čokoládou a optimismem (17.12.2023 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Wonka hledá cestu pustým lesem a lítá v lásce nebeské (13.12.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Kinopremiéry: Dcera divočiny Perinbaba přeje šťastné a krvavé (06.12.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Jeanne du Barry - Králova milenka (07.10.2023 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Králova milenka našla za úsvitu peníze těch tupců (04.10.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Velký souboj s kořistí skončil jako jedno velké nic (15.09.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Top 10: Roman Polanski (19.08.2023 17:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Amélie z Montmartru a divoký klaun objevují kouzlo romantických komedií (07.07.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Téma: 10+1 nejočekávanějších filmů roku 2023 (20.04.2023 15:00 v Články | Publicistika)
- Kinopremiéry: Papežův vymítač zrodil legendu Super Mario Bros. (05.04.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Trailer: Tři mušketýři: D'Artagnan (01.03.2023 09:00 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Generála Eisenhowera čeká na sv. Valentýna smrt ve tmě (10.02.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Slepý obhájce nevinných Zátopek je strážce majáku (30.12.2022 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Fantom opery prožil neuvěřitelnou, ale pravdivou šílenou noc (07.12.2022 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Trailer: Tři mušketýři: D'Artagnan (06.12.2022 09:30 v Novinky | Trailery)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu