Hunger Games: Síla vzdoru chce Julianne Moore

Vydáno: 30.06.2013 21:30 - Simona Knotková | foto: Lionsgate

Dvoudílné zakončení adaptace knižní trilogie Hunger Games odstartovalo nábor hereckých jmen. Pro jednu z nových klíčových postav Síly vzdoru je zvažována účast Julianne Moore.
Julianne Moore ve filmu V tátově stínu / Being FlynnDruhá část dystopické teenage série Hunger Games hlásí dotočeno. Tvůrci v čele s Francisem Lawrencem už pouze ve studiu pilují poslední úpravy, aby nám výsledný produkt mohli představit v listopadové premiéře. Už teď je ale nejvyšší čas začít pracovat i na třetím dílu, který mezi nás zavítá ve dvoudílné podobě. Uvedení jeho první půle je totiž naplánováno opět po pouhé roční pauze.

Pokud díky knižní předloze neznáte rovnou celý děj závěru s podtitulem "Síla vzdoru", zatím můžete o trojce vědět třeba to, kdo při jejím natáčení zasedne do režisérského křesla. Vyvoleným bude opět Francis Lawrence, jemuž se u projektu asi tak zalíbilo, že se upsal hned na všechny zbývající díly.

Pomalu se začíná rýsovat také herecké obsazení. Do role prezidentky Almy Coin je tak třeba zvažovaná Julianne Moore, herečka, která byla naposledy k vidění například v režijním debutu Josepha Gordon-Levitta Don Jon. Také český divák ji poté na plátně zahlédne v říjnu ve filmové adaptaci románu Carrie Stephena Kinga.

Blíže její postavu v "Hladových hrách" představovat nebudeme, abychom nečtenáře nezahrnuli spoilerovými informacemi, které si pro nás chystá už dvojka. Můžeme snad jenom prozradit, že zápornost / kladnost Almy Coin nebude tak úplně jednoznačná.

The Hunger Games: Vražedná pomsta česká kina začnou promítat od 21. listopadu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY