Lyneův Jákobův žebřík se dočká remaku

Vydáno: 29.06.2013 10:48 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Kultovní hororová klasika z devadesátých let Jákobův žebřík se dočká remaku. Filmařský tým již najal scenáristu a projekt se rozjíždí naplno...
Poslední dobou se zdá, že pokud jde o remaky, není žádný film zcela v bezpečí - a o hororech to platí nejspíš dvojnásob. Předělávky se tudíž dočká i Jakubův žebřík, působivý "halucinační" snímek zaobírající se tématikou válečných traumat a vládních pokusů páchaných na amerických vojácích ve Vietnamu.

Scénář k původnímu snímku Adriana Lynea napsal Bruce Joel Rubin (DuchZakletý v čase), návrhu scénáře k remaku se zhostil Jake Wade Wall (Na lince je vrah), na finálním přepisu začal nyní pracovat Jeff Buhler. Jeho tvůrčí konto zatím není příliš bohaté - byl režisérem, scenáristou i hercem v hororu "Insanitarium" a autorem scénáře k The Midnight Meat Train; hororový žánr mu tedy není cizí.

Informace o dalších členech filmařského týmu zatím nejsou známy. Jak se asi na remake této klasiky budou dívat skalní fanoušci filmu? A kdo by podle vás mohl být kvalitní režisérskou náhradou Adriana Lynea a Tima Robbinse?

Zdroj: Collider

Originální trailer filmu Jákobův žebřík









NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY