O čem bude Jurský park 4?

Vydáno: 22.06.2013 15:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Jurský park 4 se místo zelené dočkal oranžové - to když tvůrci oznámili odklad plánované premiéry o rok déle. Jenže na filmu se pilně pracuje a při čekání na premiéru se objevují i první dohady ohledně samotného příběhu.
Fotografie z filmu Jurský park / Jurassic ParkPřerostlí ještěři měli do kin vtrhnout už příští rok, nicméně režisér znovuoživeného spektáklu Colin Trevorrow si vyžádal trochu času navíc. Střízlivé rozhodnutí naznačuje, že tvůrci novinku nehodlají odbýt a nový příběh bude vystavěn do podoby velkolepé podívané.

O rozměrech nového dobrodružství leccos napoví i údajná synopse, která momentálně brázdí internetové vody. Jak už z předchozích zpráv víme, Trevorrow se pravděpodobně znovu vrátí na legendární ostrov Isla Nublar. Ale tak trochu jinak, než jak původní lokace známe z epické jedničky. Isla Nublar se totiž stal opravdovým zábavním parkem přesně podle původních plánů Johna Hammonda z prvního dílu. Park má momentálně okolo deseti milionů návštěvníků ročně a je v něm naprosto bezpečno – dokud najednou není.

Zápletku podobnou Čelistem 3 sice nikdo nepotvrdil, ani nevyvrátil, nicméně v kontextu dosavadních dobrodružství vypadá dinosauří plenění plného parku víc jak reálně. Útržky zákulisních zpráv odhalují i možnou existenci atrakce s názvem Isla Nublar Lagoon, takže se konečně seznámíme i s obřími plazy z vodních hlubin. A pokud je řeč o třetích Čelistích, informace odhaluje i náhled na jednu ze scén, kdy se při jedné z atrakcí krmí vodní dinosaurus právě nebezpečným bílým žralokem.

Jurský park 4 čeká odložená premiéra v roce 2015.

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY