LEGO film má první trailer

Vydáno: 19.06.2013 08:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Dnes už se točí filmy podle čehokoliv - nejnovějšího parazitování na slavné značce se dočká stavebnice Lego, u níž studio Warner Bros. právě vydalo první animovaný trailer. Jak to dopadlo?
V podsatě jde už předem o výhru. S Legem si hrál snad každý, což u Warnerů dobře ví a věří, že tenhle animák přitáhne do kin milionové davy a zároveň se zvýší prodeje dánských stavebnic. Zkrátka celovečerní reklama, za níž si každý rád zaplatí.

Odhlednutím od ekonomického hlediska zatím těžko odhadnout výslednou kvalitu filmu - příběh bude zřejmě druhořadý, více se bude zaměřovat na sled scének, předvedení co největšího množství licencovaných warnerovských postaviček (ahoj Batmane) a využití potenciálu slavných stavebnic.

Jistou zárukou kvality mohou být tvůrci 21 Jump Street a Zataženo, občas trakaře, kde dokázali, že se umí pořádně odvázat a naservírovat divákům originální jízdu plnou ztřeštěných nápadů. Tahákem bude také hvězdné hlasové obsazení čítající jména jako Liam Neeson, Will Ferrell nebo Morgan Freeman už v tradiční mentorské roli. Tady napoví až kino.

Trailer zhlédněte níže. Film dorazí do kin 6. února 2014.

Originální trailer filmu The LEGO Movie


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY