Já padouch 2: 25 nových fotek a 7 klipů

Vydáno: 16.06.2013 12:37 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Studio Universal tento týden zveřejnilo nálož nových fotografií a klipů z chystaného sequelu úspěšného animáku Já padouch - a rozhodně jimi nešetří. Všechny pohromadě si je můžete prohlédnout v článku.
Fotografie z filmu Já padouch 2 / Despicable Me 2Jsou sequely, jichž se diváci děsí, aniž by viděli byť jedinou fotografii. Já padouch 2 patří spíše ke druhé skupině - přestože podle oficiálního traileru půjde spíše o průměr, katastrofy se rozhodně bát nemusíme. Tvůrci zjevně sází na to, co mělo úspěch již v předchozím díle: na roztomilé, užvatlané žluté Mimoně.

Sequel se tváří jako pohádka o nápravě záporáka se vším všudy včetně happyendu. Gru (jemuž svůj hlas propůjčí Steve Carell), je unesen "Anti-Villain League" za účelem likvidace nového superzáporáka (dabovaného Benjaminem Brattem). Kromě těchto dvou jmenovaných ve filmu dále uslyšíme (v případě, že do kin půjde i pár kopií v původním znění) Kristen WiigRussella Branda či Mirandu Cosgrove. Snímek má premiéru v první polovině července.

Nové fotografie si můžete prohlédnout v galerii k článku. Sedmičku klipů najdete níže.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY