Wolverine: další trailer, další porce nových záběrů

Vydáno: 13.06.2013 16:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Wolverine má za ušima - proto útočí s dalším trailerem, který se snaží opět hrát na osudovou komiksovku s nejdrsnějším hrdinou pod sluncem. Dočkáme se také nových záběrů s Viper nebo Silver Samuraiem.
Hugh Jackman ve filmu Wolverine / The WolverineIron Man 3 je megatrhák, Muž z oceli už sbírá rekordy, jen Wolvie stále čeká na svou další šanci, kterou bude moci dokázat, že nepatří do starého železa. Do premiéry zbývá šest týdnů a Rosomákova novinka stále nevypadá jako něco, co bychom stoprocentně museli vidět v kinech. Co s tím udělat? Přihodit další trailer.

S novým střihem přichází větší důraz na oldschoolovou zápletku a postavy, z nichž se nejvíc ukáže Viper, jejíž role ve filmu bude zřejmě mnohem zásadnější než mnozí předpokládali. Samozřejmě přijde i pár akčních scén, ale ty spíše než na spektakulárnost a opulentnost sázejí na propracovanou choreografii a napínavé bitky jednoho proti jednomu. Těm bude jistě vevédit ta finální z mocným záporákem Silver Samuraiem, který se tady představí v několika nových záběrech.

Zkrátka je to fajn, ale stále se nedostavuje ta bezprostřední chuť vidět snímek ihned po skončení traileru. Možná právě díky těm nulovým očekáváním se ze samurajského Wolverinea nakonec vyklube jedno z nejpříjemnějších překvapení letošního léta. Budeme v to doufat.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer #3 filmu Wolverine


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY