Zahraje si Penelope Cruz novou bondgirl?

Vydáno: 03.06.2013 11:26 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Novinky ze světa Bonda se opět hlásí o slovo - podle nejnovějších informací bychom se mohli ve čtyřiadvacátém díle slavné série dočkat španělské herečky Penelope Cruz jako nové bondgirl.
Penélope Cruz ve filmu  / Vicky Cristina BarcelonaJejí manžel si zahrál hlavního záporáka ve Skyfall, tak proč by si Penélope Cruz nemohla zahrát v další bondovce? Manželce Javiera Bardema bude sice v době natáčení dvaačtyřicátého dílu série už čtyřicet let, ale to jí nebrání v tom, aby si jí do dalšího agentského dobrodružství sami vybrali producenti Barbara Broccoli a Michael G. Wilson.

Ti se herečku snažili pro roli přemluvit již v minulosti, ale neúspěšně. Mohlo by se to však povést nyní - s aktuálně povrzeným Samem Mendesem, který se vrátí k režii filmu 24 (a velmi pravděpodobně i 25), to vypadá, že se věci začínají urychlovat. Pokud by se začalo natáčet již v příštím roce, dost možná bychom se nové bondovky mohli dočkat již v roce 2015 nebo trochu později.

V případě obsazení by se tak Penélope Cruz stala úředně nejstarší bondgirl v historii série, což ale vůbec nevadí, protože jde o jednu z mála hollywoodských hereček, na nichž věk není ani zdaleka poznat. Oscar za roli ve filmu Vicky Cristina Barcelona je navíc zárukou herecké kvality, která by zdatně mohla vyvážit Craigovo drsňáctví. 

Herečku uvidíme letos na podzim v novém thrilleru Ridleyho Scotta Konzultant, kde se sejde například s Bradem Pittem nebo Michaelem Fassbenderem. Po ukončení tohoto závazku má vlastně v diáři opět volno - jak by se podle vás hodila do role bondgirl?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY