Wolverine vyfasoval nový trailer

Vydáno: 02.05.2013 08:00 - Martin Bubrín | foto: Twentieth Century Fox

Hrdina, uprchlík, bojovník, přeživší, legenda... Nový trailer na Wolverinea ukazuje známého adamantiového drsňáka jako muže mnoha tváří, kterého není radno rozzlobit. A když se tak stane, aspoň z toho je kopa akce.
Wolverine je mezi komiksovými adaptacemi letos sice stále ten třetí vzadu, ale to neznamená, že bychom se na drsnou Loganovu odyseu do Japonska netěšili. Nový, ani ne minutový trailer se stoprocentně zaměřuje na postavu nejznámějšího "X-Mana", kterého prezentuje v různých vypjatých situacích. Když potom vystrčí své drápy, schyluje se ke starému dobrému akčnímu infernu.
James Mangold na to jde trochu od podlahy - nevypaluje bulvy money-shoty a trikovými sekvencemi, místo toho sází na nezaměnitelné charisma Hugha Jackmana, který by jedním pohledem uzemnil i toho největšího záporáka (ke konci si můžete všimnout Silver Samuraie). Měsíce strávené v posilovně se zkrátka vyplatily a každý úder je tím pádem přesvědčivější a intenzivnější.
Když tomu navíc dopomáhá brilantní střihová a hudební stránka doprovázená epickými chorály, přetavuje se vcelku zaměnitelný minulý trailer do velmi osobní a osudové podívané, jenž na to půjde v trochu přízemnějším duchu než ostatní komiksoví kolegové. Ale to vůbec nevadí. Tenhle styl totiž Wolverinou sluší.
Trailer zhlédněte níže.

CinemaCon trailer filmu Wolverine


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY