Scarlett Johansson míří do nové sci-fi

Vydáno: 27.04.2013 16:54 - Martin Bubrín | foto: MVLFFLLC & Marvel

Úspěšná herečka a představitelka Černé vdovy v jednom míří do hlavní role nového ambiciózního sci-fi Luca Bessona a tvůrců 96 hodin. Rýsuje se nám tady nová akční hrdinka?
Nakopávala zadky v druhém Iron Manovi a Avengers, aktuálně nakopává zadky na place dvojky Captaina Americy a vypadá to, že stejnou činnost bude provozovat i v budoucnu. Zdá se, že pozice Scarlett Johansson jakožto nové akční hrdinky nebude jen tak ohrožena. Svůj status nově posílí i v akční sci-fi Luca Bessona s prostým názvem Lucy.
Tvůrce někdejších pecek jako Brutální Nikita nebo Pátý element má pro podobně silné ženy s velkými zbraněmi slabost, tak uvidíme, jak se s touto ambiciózní produkcí, která z prvního pohledu připomíná ženskou verzi Útěk z MS-1 říznutou Zastav a nepřežiješ, popasuje. V příběhu, který sám napsal a bude i režírovat, se hrdinka s tváří Scarlett Johansson nešťastně dostane do kontaktu s tajným super-sérem, jenž jí přivodí nadpřirozené schopnosti. Což například zahrnuje zvýšenou mozkovou kapacitu, schopnost telekineze, nadlidskou sílu nebo fakt, že necítí žádnou bolest.
Další podrobnosti o této ženské variaci na Hulka zatím nejsou prozrazeny, ale i tak těchto pár prvních informací zní překvapivě dost dobře na to, aby z výsledného filmu mohla být ucházející sci-fi žánrovka, kterou by Besson překryl nevýraznou tvorbu z posledních let. A kdo ví, třeba se mu podaří stvořit další franšízu jako 96 hodin, jejíž tým bude údajně za celým projektem stát.

Akční scéna z filmu Iron Man 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY