Pattinson a Cronenberg chystají další zvrácenost

Vydáno: 21.04.2013 15:30 - Simona Knotková | foto: Alfama Films

Patří adaptace románu Dona Dellila Cosmopolis k vaším oblíbeným? Pak zbystřete, protože režisér David Cronenberg hodlá znovu spolupracovat s hlavní postavou, Robertem Pattinsonem.
Poslední filmové dílo kanadského režiséra Davida Cronenberga Cosmopolis se dočkalo velmi rozporuplných reakcí. Sám režisér a hlavní hvězda snímku Robert Pattinson si ale z toho očividně nic nedělají a hodlají do toho opět "prásknout".
Na obzoru je černá komedie Maps to the Stars podle scénáře Bruce Wagnera (například spoluautor Noční můry v Elm Street 3). Tu se Cronenberg neúspěšně snaží dotlačit do produkce už přes pět let. Studia se do financování moc nehrnula, protože Maps to the Stars má prý prostřednictvím dvou bývalých dětských hvězd poněkud kontroverzním způsobem ukázat odvrácenou stranu Hollywoodu. To všechno je navíc doplněno ještě o duchařskou zápletku.
Zelenou se mu podařilo dostat až díky společnosti Entertainment One. V hereckém obsazení nás dále čeká Julianne Moore, John Cusack nebo Sarah Gadon. První klapka padne letošního července v Torontu. Poté se režisér společně s týmem přesune do Los Angeles. Odbude si tak svou americkou premiéru - na půdě Spojených Států dosud nikdy nenatáčel.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY