Kung-Fu Panda 3 se rozezvučí hvězdnými hlasy

Vydáno: 11.04.2013 13:00 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Trojka akčního dreamworksovského animáku Kung-Fu Panda posunula datum premiéry na rok 2015 a její herecké, resp. dabérské obsazení vypadá čím dál tím lépe.
Bojový animák Kung Fu Panda z produkce studia DreamWorks zaujal už v roce 2008 svižným tempem, originálním příběhem, sympatickým hlavním "hrdinou" a hvězdným dabérským obsazením (Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jack Black, Ian McShane a další).
Dvojka, která vznikla o tři roky později, si už nevedla tak dobře, přesto se vedení studia rozhodlo, že se panďák Po dočká trilogie (a dost možná nezůstane jen u tří dílů). Z původního dabérského obsazení se v trojce určitě objeví Angelina Jolie, Jack Black a Seth Rogen, nyní na seznam zúčastněných přibyla ještě nová jména.
Podle nejnovějších zpráv byli pro film angažováni Bryan Cranston (Total Recall, Argo, seriál Perníkový táta), Mads Mikkelsen (Casino Royale, Souboj titánů, seriál Hannibal) a Rebel Wilson (Ženy sobě, Pain & Gain ).
Režie se opět chopí Jennifer Yuh, výkonným producentem bude Guillermo del Toro. O ději zatím tvůrci neprozradili žádné detaily kromě sdělení, že "Po bude kráčet dál svou cestou, pilovat své kung-fu umění...a srkat nudle". Naděje na originální a zábavnou podívanou, u níž si přijdou na své nejen dětští diváci, z tohoto popisu skutečně nečiší, ale nebuďme skeptičtí. Třeba se dočkáme animovaného sequelu s hloubkou a přesahem.
Původně bylo datum premiéry stanoveno na rok 2016, studio jej však nyní posunulo na Vánoce roku 2015.
Zdroj: The Hollywood Reporter


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY