Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BD a DVD tipy: Anna Karenina, Středozem nebo oscarové Argo

BD a DVD tipy: Anna Karenina, Středozem nebo oscarové Argo

Vydáno: 16.04.2013 12:30 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: Focus Features

Cenami ověnčené Argo Bena Afflecka, Jacksonův Hobit a jeho Neočekávaná cesta, Anna Karenina Joea Wrighta či Spielbergův Schindlerův seznam, slavící 20 let od svého natočení. V první polovině dubna je mezi novými filmy pro domácí kino vskutku z čeho vybírat.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
DVD obal filmu Argo Argo (Argo) (Magic Box)
Píše se rok 1979, Americká ambasáda v Íránu je v zajetí tamních revolucionářů. Šestice Američanů přesto unikne na svobodu a hledá cestu skrze znepřátelené území. Jen jediný člověk ví, kudy odsud, geniální agent CIA a specialista na úniky všeho druhu Tony Mendez (Ben Affleck). Přestože jeho plán vyznívá bláznivě, slaví posléze úspěch. V přestrojení za filmový štáb se Tony s uprchlíky skrývá v Teheránu vlastně všem na očích. Tanec na ostří nože se ale může každou chvíli zvrtnout v pořádnou katastrofu. Sebemenší chybička může znamenat jejich okamžitou smrt a politický skandál nedozírných rozměrů. Thriller natočený na motivy skutečných události režíroval držitel Ceny Akademie a zároveň jeden z protagonistů filmu Ben Affleck. Hlavní role dostali například Bryan Cranston, John Goodman či Alan Arkin. Příběh amerických diplomatů v Íránu koncem 70. let, kteří fingovali filmové natáčení, aby unikli z radikály obsazené ambasády v Teheránu, si kromě jiného odnesl Oscara coby nejlepší film loňského roku. Affleckovi se podařilo natočit uvěřitelný film o neuvěřitelných událostech s dokonalou atmosférou tehdejší doby.
Bonusy: OBRAZ V OBRAZE: MRAZIVÉ SVĚDECTVÍ - Chaos revoluce z úst těch, kteří přežili, ZACHRÁNĚNI Z TEHERÁNU: BYLI JSME U TOHO - Prezident Jimmy Carter, Tony Mendez a další svědci tehdejších událostí, ARGO: ABSOLUTNĚ AUTENTICKÉ - Ben Affl eck vysvětluje, jak vytvořil svět roku 1979 a atmosféru krize kolem amerických rukojmí v Iránu, ARGO: SPOJENÍ MEZI CIA A HOLLYWOODEM - Bývalý agent CIA Tony Mendez a režisér Ben Affl eck odhalují tajemství skrytá za falešným fi lmem, ÚTĚK Z IRÁNU: HOLLYWOODSKÁ MOŽNOST - Nahlédněte do kanadských vládních kruhů a posuďte rizika, která na sebe Kanaďané vzali při ukrývání svých nejbližších sousedů, KOMENTÁŘ V DÉLCE FILMU - S režisérem Benem Affl eckem a autorem Chrisem Terriem. Bonusový materiál: Nemusí být v HD. Audio a titulky jsou různé.

Obraz: 16:9 / 1080p Full HD / 2,40:1
Zvuk: česky DD 5.1 / anglicky DTS-HD Master Audio 5.1

Titulky: české, anglické pro neslyšící, hebrejské, chorvatské, portugalské, slovinské, srbské
Doporučená cena: 599 Kč. V obchodech od 3. dubna 2013.
Originální trailer filmu Argo

BD obal filmu Hobit: Neočekávaná cesta Hobit: Neočekávaná cesta (The Hobbit: An Unexpected Journey) 2 Blu-ray (Magic Box)
Další z nesmrtelných fantasy knih J. R. Tolkiena se dočkala nového filmového zpracování. Hobit v Tolkienově tvorbě předchází trilogii Pán prstenů, jeho filmové verze se chopil opět režisér Peter Jackson. První díl trilogie Hobit: Neočekávaná cesta sleduje životní osudy hlavního hrdiny Bilba Pytlíka. Spolu s Gandalfem a třinácti trpaslíky vedenými Thorinem Pavézou musí Bilbo vydobýt zpět ztracené království trpaslíků Erebor. Cesta vede až do Velké divočiny, přes zrádný kraj plný skřetů, orků a smrtících vrků i za Černým mágem. Během putování v sobě objeví Bilbo lstivost a odvahu, která překvapí i jeho samotného, ale hlavně získá „miláška“- prsten, který je svázán s osudem celé Středozemě natolik pevně, že si to nezkušený hobit zatím ani představit nedokáže. Ale nejen s osudem Středozemě, možná ještě větší pouto totiž pociťuje k tajemnému prstenu Glum. Bytost, kterou Bilbo potká v jeskynních chodbách a která navždy změní život nejen jemu samotnému. V hlavních rolích opět Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, James Nesbitt a Ken Stott. Film vychází v několika verzích - od dvoudiskového vydání DVD (399 korun) až po limitovanou verzi ve 2D a 3D formátu, obsahující čtyři BD disky (799 korun). Oproti Pánovi prstenů je film méně naditý velkorozpočtovými akčními scénami, naopak v něm ale naleznete více původní Tolkienovy poetiky a také smyslu pro humor.
Bonusy: Klasické BD (2x) vydání obsahuje 10 videoblogů z natáčení. Postavte se za kameru a vydejte se na svou vlastní pouť s Peterem Jacksonem, který vás osobně provede dobrodružným natáčením Hobita. Přidejte se k němu na samém počátku výroby filmu a navštivte Hobitín a exteriéry. Sledujte režiséra, jak posouvá hranice filmové tvorby a projděte se po červeném koberci. To vše v 10 obsáhlých videozáznamech, které vytvořil speciálně pro fanoušky. (Bonusový materiál: Nemusí být v HD. Audio a titulky jsou různé.)

Obraz: 16:9 / 2,40:1 br> Zvuk: česky DD 5.1 / anglicky DTS-HD Master Audio 7.1 / rusky DD 5.1 / thajsky DD 5.1 / turecky DD 5.1 / ukrajinsky DD 5.1

Titulky: české, anglické pro neslyšící, čínské, estonské, chorvatské, indonéské, kantonské, korejské, litevské, lotyšské, ruské, řecké, slovinské, srbské, thajské, turecké
Doporučená cena: 599 Kč. V obchodech od 10. dubna 2013.
Český trailer filmu Hobit: Neočekávaná cesta

BD obal filmu Schindlerův seznam Schindlerův seznam (Schindler's List) Blu-ray (Bontonfilm)
Dvacet let od uvedení do kin slaví letos jeden z nejúspěšnějších filmů z dílny režiséra Stevena Spielberga. Mistrovské dílo nyní vychází při příležitosti oslav poprvé na Blu-ray nosičích. Schindlerův seznam vypráví skutečný příběh tajemného odvážlivce Oskara Schindlera (Liam Neeson), který během holocaustu zachránil životy více než 1100 židů a jehož skutky dodnes inspirují lidi po celém světě. Na záchranu 1100 životů obětoval Oskar Schindler veškeré své jmění. Film diváky zavádí do Krakova roku 1939. Židovská obec je vystavována stále se zvyšujícímu tlaku ze strany nacistů. Do této vřavy vstupuje obchodník s iniciály OS, člen Nacistické strany, velký svůdník a muže vydělávající na válečném utrpení, který dokázal najít v sobě člověka a zachránit ty, kterým už zdánlivě nebylo pomoci. Film se stal stěžejním dílem světové kinematografie a držitelem sedmi Oscarů včetně ocenění za Nejlepší film roku a Nejlepší režii, v hlavních rolích uvidíte také Bena Kingsleyho, Ralpha Fiennese, či Caroline Goodall. Snímek stejně jako Hobit vychází v několika různých vydáních.
Bonusy: HLASY ZE SEZNAMU: Celovečerní dokument s působivými svědectvími skutečných lidí zachráněných Oskarem Schindlerem a archivní záběry, STEVEN SPIELBERG VYPRÁVÍ PŘÍBĚH INSTITUTU SHOAH FOUNDATION: Režisér objasňuje, jak ho natáčení Schindlerova seznamu inspirovalo k založení institutu Shoah Foundation

Obraz: 16:9, 1.85:1
Zvuk: Rozlišení 1080p HD, 16:9, 1.85:1, ČB / Barevný

Titulky: české, anglické, bulharské, maďarské, polské, ruské, estonské, litevské, lotyšské
Doporučená cena: 2 disky - O-ring: 599 Kč, doporučená cena 2 disky - Digibook: 699 Kč, doporučená cena 2 disky - speciální limitovaná edice: 999 Kč. V obchodech od 10. dubna 2013.
Originální trailer filmu Schindlerův seznam

BD obal filmu Anna Karenina Anna Karenina (Anna Karenina) Blu-ray (Bontonfilm)
Lev Nikolajevič Tolstoj svůj román o nevěrné ženě Anně Kareninové vydal poprvé na pokračování na konci 19. století, jeho dílo se dodnes dočkalo kolem patnácti filmových verzí. Tou poslední je třetí spoluprácí herečky Keiry Knightley s proslulým režisérem Joe Wrightem a vznikla loni v britsko-francouzské koprodukci. Anna žije v rutinním manželství s vysokým vládním úředníkem (Jude Law), vychovává malého syna a její pověst mezi petrohradskou smetánkou je absolutně bez poskvrny. Během cesty do Moskvy za bratrem (Matthew Macfadyen) ovšem potká hraběnku Vronskou a vzápětí se na moskevském nástupišti seznámí i s jejím synem (Aaron Johnson), mladým ambiciózním důstojníkem. Letmé setkání stačí k tomu, aby mezi nimi přeskočila nehasnoucí jiskra. Chtějí se "jen“ svobodně milovat, jenže v carském Rusku konce 19. století je pro ně dva právě tohle skromné přání nedosažitelným snem. Po cenami ověnčených kasovních trhácích Pýcha a předsudek a Pokání nabízí Wright tentokrát nové odvážné filmové zpracování velkého příběhu lásky, který podle nadčasového románu adaptoval Tom Stoppard (Zamilovaný Shakespeare). Snímek si odnesl Oscara za kostýmy, výjimečná je i výprava a vůbec vizuální stránka filmu.
Bonusy: Vynechané scény, Anna Karenina: Velkolepý příběh lásky, Adaptace Tolstého, Keira jako Anna, Na natáčení s režisérem Joem Wrightem, Anna a její kostýmy, Anna Karenina: Časosběrné fotografie, Komentář režiséra Joea Wrighta

Obraz: Rozlišení 1080p HD, 16:9, 2.40:1, barevný
Zvuk: český 5.1, anglický 5.1, maďarský 5.1, portugalský 5.1, španělský 5.1, polský 5.1 VO, ruský 5.1, thajský 5.1, turecký 5.1

Titulky: české
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 10. dubna 2013.
Český trailer filmu Anna Karenina

BD obal filmu Ve jménu otce Ve jménu otce (In The Name Of Father) Blu-ray (Bontonfilm)
Držitel Oscara z loňského roku za ztvárnění Lincolna, herec Daniel Day-Lewis, se v roce 1993 blýskl v hlavní roli politického dramatu režiséra Jima Sheridana o nástrahách terorismu jako takového. Snímek se zabývá dějinně proslulým případem tzv. Guilfordské čtyřky. Po vražedném atentátu IRA na hospodu v Guilfordu v roce 1974 byli obviněni a odsouzeni čtyři mladí lidé a sedm dalších obžalovaných (včetně dětí) dostalo vysoké tresty za spoluúčast. Až 15 let po vynesení rozsudku byla v odvolacím soudu pod tlakem veřejného mínění kauza zrušena, ale spravedlnosti už nebylo a ani nemohlo být učiněno zadost. Film Ve jménu otce byl natočený na základě autobiografické knihy odsouzeného Gerryho Conlona (Daniel-Day Lewis). Ve výjimečném filmu jsou zachyceny události před atentátem, zadržení domnělých pachatelů, soudní proces, pobyt ve vězení a konečně vítězný odvolací soud. V centru příběhu stojí vztah a konflikty mezi Gerrym a jeho otcem, který byl odsouzen spolu s ním a žil s ním v jedné cele, svobody se ale nedočkal. Film sice jednoznačně odsuzuje praktiky IRA, nicméně díky obhajobě oficiálně odsouzených a nahlížení spravedlnosti z vícera stran vyvolal po svém uvedení do kin velmi rozporuplné reakce a byl zároveň nominován na sedm Oscarů. V dalších rolích Pete Postlethwaite, Emma Thompson, Mark Sheppard, John Lynch, Saffron Burrows, Jamie Harris.
Bonusy: Daniel Day-Lewis: Nejlepší herec v hlavní roli - Moje levá noha, 1989; Nominace na nejlepšího herce v hlavní roli - Ve jménu otce, 1993.; Nejlepší herec v hlavní roli - Až na krev, 2008; Nejlepší herec v hlavní roli - Lincoln, 2012. Emma Thompson: Nejlepší herečka v hlavní roli - Howards End, 1992; Nejlepší adaptovaný scénář - Rozum a cit, 1995.

Obraz: Rozlišení 1080p HD, 16:9, 1.85:1, barevný
Zvuk: český 5.1, anglický 5.1, maďarský 5.1, portugalský 2.0, španělský 2.0, polský 5.1 VO, thajský 2.0

Titulky: české, anglické, španělské, řecké, maďarské, korejské, polské, portugalské, thajské, mandarínské
Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 3. dubna 2013.
Originální trailer filmu Ve jménu otce

BD obal filmu Bobule Bobule a 2Bobule 2 BD (Magic Box)
Jediným českým filmem v nabídce se v první polovině dubna staly Bobule režiséra Tomáše Bařiny, které vycházejí pohromadě s volně navazujícím snímkem 2Bobule v režii Vlada Lanného. Honza (Kryštof Hádek) je typický městský floutek, jeho kámoš Jirka (Lukáš Langmajer) už rovnou podvodníček s talentem pro jedinou věc na světě - jak geniálně oblbnout ženský. Právě toho oba využivají při svých "kšeftech". Byty, auta a ženy se jim stanou prostředkem k vydělávání peněz bez toho, aby ve skutečnosti hnuli byť jen jediným prstem. Jednoho dne se Honza dozví, že jeho moravský děda je vážně nemocný, což ho kupodivu vytrhne ze zajetých kolejí a na chvíli mu pomůže se vzpamatovat. Rozhodne se totiž splnit dědovi jeho životní sen. Zajistí mu dovolenou snů a aniž to tuší, splní si tím i svůj vlastní sen. Snímek 2Bobule z roku 2009 je pak volným pokračováním, opět sleduje dvojici kamaradů Honzu a Jirku, z nichž ten první se pouští jakožto vinař začátečník do vrcholného umění slámového vína. Nejen, že selhává, ale po nečekaném příchodu kumpána Jirky se jeho život obrátí naruby. Jirkova slabost pro ženy se totiž zvrhla doslova v zápas o život. Komedie, které z šedivé hladiny průměru pozvedávají především nádherné záběry české krajiny.
Bonusy: Film o filmu, Trailer, Teaser, TV upoutávka, Videoklip, Fotogalerie

Obraz: 16:9, 1.85:1
Zvuk: Česky 5.1 DTS-HD Master Audio, Anglicky 5.1 DTS-HD Master Audio

Titulky: české pro neslyšící, anglické
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 3. dubna 2013.
Originální trailer filmu 2Bobule

BD obal filmu Kurt Cobain About a Son Kurt Cobain About a Son (Kurt Cobain About a Son) Blu-ray (Magic Box)
Rok před tím, než spáchal sebevraždu, natočil frontman proslulé grungeové skupiny Nirvana rozsáhlou sérii monologických hovorů dotýkající se všech stránek jeho života. Od odcizeného dětství na ponurém průmyslovém Severozápadě Spojených států až po nenadálý průlom a fenomenální úspěch Nirvany a kontroverzní manželství s Courtney Love. Ostýchavý Cobain, neschopný vyrovnat se s tíhou slávy, v rozhovorech působí jako osamělý a do sebe uzavřený člověk hluboce poznamenaný nešťastným dětstvím. Režisér AJ Schnack zvolil jako obrazové pozadí této zpovědi neutěšená dřevařská města a průmyslové krajiny, jež se podílely na formování jeho osobnosti. Kurta Cobaina tudíž ve filmu neuvidíte, zato uslyšíte "zblízka" jeho vyprávění, které vám pomůže odhalit i ta nejtemnější zákoutí jeho duše a nejhlubší myšlenky. Komplikovaná osobnost se vám vyjeví i skrze záběry z jeho mládí a dospívání, života v Seattlu či vztah k ženě, která byla jeho dokonalý protipólem. Z původně 25 hodinového materiálu vznikl snímek s nadčasovou platností, odpovídající na otázky jako: Čím na první pohled tak submisivní umělec vlastně fascinoval davy? Jak to bylo s jeho závislostí na drogách a proč jeho manželství provázely samé problémy? Snímek vám jemně poodhalí i důvody jeho předčasného a dobrovolného odchodu ze světa, pro fanoušky Nirvany nepsaná povinnost.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Obraz: 16:9 / 1,85 :1
Zvuk: anglicky DTS-HD Master Audio 5.1

Titulky: české
Doporučená cena: ? Kč. V obchodech od 3. dubna 2013.
Originální trailer filmu Kurt Cobain: About A Son

BD obal filmu Powaqqatsi Powaqqatsi (Powaqqatsi) BD (Magic Box)
Powaqqatsi znamená něco jako "život na úkor někoho jiného". V roce 1983 měl premiéru film Koyaanisqatsi, pokus o komplexní pohled na současnou podobu industrializované Ameriky. Bez použití komentáře se snažili podat obraz života, lidi a krajiny Třetího světa. Náročný projekt filozoficky laděných dokumentů režiséra Godfreye Reggia pokračuje dílem Powaqqatsi, který se dočkal zveřejnění o pět let později. Strhujícím stylem a opět bez jediného slova referuje o křiklavých rozporech fungujících na naší planetě, o nekonečné hrozbě jaderné a ekologické katastrofy, ale je především velkolepou symfonií o proměnách života, o těsném sepětí člověka s přírodou a kulturou. Nedílnou složkou je opět přímo pro tento film zkomponovaná symfonická hudba Philipa Glasse.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Obraz: 16:9 / 1,85 :1
Zvuk: česky DD 5.1 / anglicky DTS-HD Master Audio 5.1

Titulky: české, anglické pro neslyšící, hebrejské, chorvatské, portugalské, slovinské, srbské
Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 3. dubna 2013.
Originální trailer filmu Powaqqatsi

BD obal filmu Návrat do divočiny 3D Návrat do divočiny 3D (Born To Be Wild 3D) Blu-ray 3D + 2D (Magic Box)
Držitel Oscara Morgan Freeman svým vyprávěním provede diváky dobrodružným dokumentem Návrat do divočiny, příběhem lásky, oddanosti a pozoruhodného pouta mezi člověkem a zvířetem. V Návratu do divočiny se přenesete do bujného pralesa na Borneu za světově uznávanou primatoložkou Biruté Mary Galdikas a na nehostinnou keňskou savanu za slavnou odbornicí na slony Daphne M. Shledrick. Stanete se svědky toho, jak jejich týmy zachraňují, léčí a vrací výjimečná zvířata zpátky do volné přírody. Režisér David Lickley ale natočil nejen příběh statečných zvířat v ohrožení, ale i příběh dvou dam, které zasvětily jejich záchraně celý svůj život - první založila „dětský domov“ pro opuštěné orangutany v džungli na Borneu, druhá je zakladatelkou sloní školy v Keni.
Bonusy: PŘÍBĚHY Z DIVOČINY: BORNEO, KEŇA, CAMP LEAKEY, NÁVRAT DO TSAVO, DIVOKÁ FILMAŘINA, OCHRÁNCI (bonusový materiál nemusí být v HD, audio a titulky jsou různé). Ke sledování 3D verze tohoto filmu potřebujete: 3D HDTV + kompatibilní 3D brýle + blu-ray 3D přehrávač nebo playstation 3 + vysokorychlostní kabel. Toto balení obsahuje i 2D verzi filmu, kterou lze přehrát na vašem standardním Blu-ray ™ přehrávači.

Obraz: 16:9 / 1080p Full HD / 2,40:1
Zvuk: česky DD 5.1 / anglicky DTS-HD Master Audio 5.1 / francouzsky DD 5.1 / italsky DD 5.1 / kantonsky DD 5.1 / mandarínsky DD 5.1 / maďarsky DD 5.1 / polsky 5.1 Voiceover / portugalsky DD 5.1 / rusky DD 5.1 / thajsky DD 5.1

Titulky: české, anglické pro neslyšící, dánské, francouzské, hebrejské, holandské, italské, korejské, maďarské, norské, polské, portugalské, rumunské, ruské, švédské, thajské
Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 3. dubna 2013.
Originální trailer filmu Návrat do divočiny

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 16. týden
Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 15. týden
Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 15. víkend
Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- TV tipy: Nekonečný příběh krále králů v království nebeském (29.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led (22.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem (15.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Akční komedie Argylle: Tajný agent je nejslabším filmem Matthewa Vaughna (05.02.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Recenze: Drama Premiantka se úporně snaží tvářit chytřeji, než ve skutečnosti je (03.02.2024 10:30 v Recenze | Premiéry)
- TV tipy: Na Amistadu sledují knihy smrti očima Tammy Faye (02.02.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Tajný agent Argylle má jen jeden život (31.01.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Český fantasy horor Krvavý Johann je laciným brakem od fanoušků žánru (13.01.2024 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Zemřel Tom Wilkinson (30.12.2023 22:21 v Novinky | Zprávy)
- R.I.P.: Hvězdy, které nás v roce 2023 opustily (23.12.2023 08:30 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Šťastná hvězda Cruella podstupuje poslední souboj (22.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Westwood a Zappa hledají tiché místo v temném domě (15.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Wonka hledá cestu pustým lesem a lítá v lásce nebeské (13.12.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)

PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

Opičí muž
7/10

Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu