První teaser na Riddicka je tady!

Vydáno: 23.03.2013 09:00 - Martin Bubrín | foto: Universal Pictures

Vin Diesel a režisér David Twohy konečně odhalují pár prvních záběrů z chystaného třetího dílu série Riddick v kratičkém teaseru. Čekejte povedený návrat k atmosféře prvního dílu.
Čekali jsme dlouho. Nadšený Vin Diesel postupně na Facebooku a Twitteru ke svému vysněnému projektu odhaloval stále lákavější fotografie, ale rozhýbané obrázky stále nikde (vzhledem k tomu, že má film mít premiéru už v září). Nyní se však ledy konečně prolamují.
Riddick konečně zveřejňuje první teaser. Sice jen dvatetisekundový výsek z něj (delší verze se možná dočkáme během následujících dní), ale obsahuje všechno, co potřebujeme vědět a co má správné lákadlo na sci-fi spektákl mít. Jsou tady zástupy digitálních příšer (ano, to jsou ti „pterodaktylové“ z Černočerné tmy), které prošly novým faceliftingem, drsně vypadající Vin Diesel a příslib nějaké krkolomné akce spolu hezky vypadající výpravou. Navíc potěší, že se teaser skutečně atmosfericky přibližuje spíše „komorní“ jedničce než zbytečně překombinované Kronice temna.
Riddick (s ratingem R) dorazí do kin už 5. září, do té doby budeme mít určitě ještě hodně možností k němu přehodnotit postoje na základě trailerů. Zatím to ale na osobitou béčkovou sci-fi láká obstojně.
Trailer můžete zhlédnout níže.

Originální teaser filmu Riddick


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY