Emma Watson krade v traileru na The Bling Ring

Vydáno: 09.03.2013 13:00 - Martin Bubrín | foto: A24

Nový film režisérky a scenáristky Sofie Coppoly se soustředí na skupinu teenagerů, která vykrádá domy slavných hvězd. Energickému traileru vévodí hlavně Emma Watson coby hlavní představitelka.
Tři roky uběhly od posledního, rozporuplně přijímaného filmu autorské režisérky a scenáristky Sofie Coppoly. Autorka kultovních snímků jako Ztraceno v překladu nebo Smrt panen se nyní po odmlce vrací s příběhem podle "neskutečných" skutečných událostí, které se odehrály v roce 2008 v Californii.
Tam působila skupina teenagerů říkající si The Bling Ring, která vykrádala domy slavných osobností - a celkově uloupila více než tři miliony dolarů od celebrit jako Orlando Bloom nebo Megan Fox. Taková látka si přímo říká o zadaptování.
Ani ne minutový trailer, v němž padne pouze jedna věta, však dokáže atmosféru mladické nerozvážnosti zachytit skvěle. Energická hudba, velké titulky, bravurní střih a koneckonců i Emma Watson svádějící nejen pohledem potterovské fanoušky, ne nadarmo připomíná další "drzý" snímek letošního roku - Spring Breakers.
Kdyby za filmem nestála Sofia Coppola, možná bychom The Bling Ring odstřelili jako další řadovou teen vylomenimu, ale je jasné, že pod nablýskaným povrchem se bude skrývat i trochu toho autorského rukopisu a nějaký ten přesah, na který jsme v jejich filmech zvyklí. Těšíme se, a to nejen kvůli tomu, že "Hermione gone wild".
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem. Česká premiéra zatím nebyla stanovena.

Originální trailer filmu The Bling Ring


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY