Daniel Radcliffe je novým Igorem ve Frankensteinovi

Vydáno: 02.03.2013 18:40 - Simona Knotková | foto: Warner Bros. Ent. & Harry Potter Publishing Rights J.K.R

Třiadvacetiletý herec Daniel Radcliffe dostává od svého rozchodu s "harrypotterovskou" sérií čím dál zajímavější role. Nejnověji by se měl stát zmrzačeným přisluhovačem Frankeinsteina.
Vypadá to, že po sundání černého hábitu a kulatých brejliček se Daniel Radcliffe slušně uchycuje v hororovém žánru. Minulý rok jsme ho mohli vidět bloudit po starém viktoriánském domě v duchařině Žena v černém. V tom letošním se blýskne v adaptaci románu Joeyho Hilla Rohy, kde bude všechny strašit svými nově nabytými zvláštními schopnostmi a dvěma nepřehlédnutelnými výčnělky na hlavě.
Od tohoto týdne je také hercem, který má nejblíže k postavě Igora do nejnovější adaptace hororové klasiky Frankenstein, vznikající v produkci studia Fox. Pod režijní taktovkou Paula McGuigana (krimi Nabít a zabít) se scénář do zdárného finiše snaží dotáhnout Max Landis (found-footage Kronika). A právě Igor by měl mít v jeho podání klíčovou, hlavní rolí.
Ještě v prvním filmu nejznámější série se tento zmrzačený muž objevoval pod jménem Fritz a jednalo se o pomocníka doktora Frankensteina. V pozdějších snímcích se už objevuje pod jménem Igor jako šílený kovář, který chce doktorem stvořené monstrum opět oživit. Landis by nám chtěl představit zbrusu nový obraz Igora a povědět nám více o prostředí, z kterého pocházel.
Se startem natáčení by studio nerado otálelo, takže nás nové podrobnosti pravděpodobně čekají už brzy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY