Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BD a DVD tipy: v půlce února potěší Divoši i Země bez zákona

BD a DVD tipy: v půlce února potěší Divoši i Země bez zákona

Vydáno: 18.02.2013 09:00 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: Bontonfilm

Konec a začátek roku nebývá mezi novými filmy na BD a DVD nosičích právě posvícením. Letošní první půlka února již ovšem nabízí hned několik filmů, které by vám neměly uniknou

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
BD obal filmu Divoši Divoši (Savages) Blu-ray (Bontonfilm)
Trojnásobný držitel Oscara Oliver Stone se loni vrátil do kin rovnou velkofilmem, jenž patří mezi jeho drsnější díla (vedle Takových normálních zabijáků a U-Turnu). V nablýskaném kalifornském přímořském městečku dva nejlepší kamarádi s úspěchem obchodují s marihuanou, což neunikne pozornosti brutálního mexického kartelu. Čon působí jako drsňák - je bývalým vojákem a žoldákem, válečným veteránem stojícím dříve proti Al Kaidě. Ben je jeho naprostý opak: filozof a citlivý idealista, který si svědomí z nelegálního byznysu vykupuje charitou v Africe. Přátelé se ocitají uprostřed války, ze které podle všeho nemůžou vyjít vítězně, přesto se do nerovného souboje vrhají, aby ochránili atraktivní dívku, kterou oba milují. V hlavních rolích filmu, který vás vrátí do Stoneova vyhroceného období v 90. letech, se představují Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Benicio del Toro a Salma Hayek. Nic k odpočinku, Divoši jsou poměrně těžké sousto, Stone se v nich pohybuje kdesi na hraně filmového braku (a parodií na stejné téma) a naprosto seriózně pojatým kriminálním thrillerem.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 6. února 2013.
Český trailer filmu Divoši

BD obal filmu 96 hodin: Odplata 96 hodin: Odplata (96 hodin: Taken) Blu-ray (Magic Box)
Po dvou letech se Liam Neeson vrací jako bývalý agent CIA Bryan Mills. V Paříži nemilosrdně pozabíjel gang obchodníků s bílým masem, aby zachránil v prvním filmu 96 hodin život své unesené dcery. Ve volném pokračování režiséra Oliviera Megatona jeho klid na výletě do Istanbulu netrvá dlouho. Dceru s bývalou ženou pozve kvůli rodinným problémům aby přijely za ním - jeho soukromá firma právě uzavírá důležitou dohodu s bohatým šejkem. Jenže se tu plánovaně potká nejen s ním. Bryan záhy pochopí, že vyjednávání s únosci, kteří si zasedli na jeho rodinu, nemá naději na úspěch. Hlavou gangu je totiž Murad, otec jednoho ze zločinců, které Bryan zabil. Jediné, po čem Murad touží, je krvavá odplata. Pro Bryana začíná neúprosný závod s časem. Musí využít veškeré své znalosti a schopnosti, aby ochránil svou rodinu. Hlavní ženské postavy dostaly na starost Famke Janssen a Maggie Grace.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 6. února 2013.
Český trailer filmu 96 hodin: Odplata

BD obal filmu Země bez zákona Země bez zákona (Lawless) Blu-ray (Bontonfilm)
Když ve vaší domovině neplatí žádné zákony, musíte si vytvořit vlastní. Námětem pro snímek Johna Hillcoata byla kniha The Wettest County in the World z pera Matta Bonduranta, scénář napsal australský muzikant a spisovatel Nick Cave, který je rovněž, spolu s Warrenem Ellisem, autorem soundtracku. Legendární bratři Bondurantovi za dob prohibice obchodovali s načerno páleným alkoholem v malém městečku Franklin County, v odlehlém koutě americké Virginie. Země bez zákona je film natočený podle jejich životního příběhu. Nejstarší z bratrů Howard (Jason Clarke) přežil 1. světovou válku, ale zanechala v jeho osobnosti hluboké následky. Prostřední Forrest (Tom Hardy) málem zemřel, když se spolu s rodiči nakazil španělskou chřipkou. Na rozdíl od nich nemoc přežil a tento zážitek ho zocelil. Nejmladší Jack (Shia LaBeouf) se od bratrů trochu odlišuje, svou vnímavostí a citlivostí jako by se do drsného prostředí ani nehodil. Zatímco většina obyvatel městečka živoří, podnikavým bratrům se daří. Nekalému podnikání ve Franklin County ovšem nastanou krušné časy, když do města dorazí zkorumpovaný zástupce šerifa Charlie Rakes (Guy Pearce). Zatímco většina obyvatel se podvoluje jeho teroru, bratři Bondurantové se nehodlají sklonit před nikým.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 6. února 2013.
Český trailer filmu Země bez zákona

BD obal filmu Volte mě! Volte mě! (The Campaign) Blu-ray (Magic Box)
Amerika znamená především volnost a svobodu. Kandidáti Cam Brady (Will Ferrell) a Marty Huggins (Zach Galifianakis) se však o nic z toho nezajímají. Bojují totiž o křeslo v kongresu Severní Karolíny. Když se po čtyřech funkčních obdobích zaplete Brady do skandálu, vlivné síly v pozadí proti němu podpoří nováčka Hugginse. Den voleb se blíží a dva rivalové se utkají v té nejšpinavější a nejzábavnější politické bitvě všech dob. Tedy alespoň do příštích voleb. Politickou taškařici loni uvedl do kin Jay Roach, v hlavních rolích Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis a Dylan McDermott. Pokud si dokáže ze světa vysoké politiky dělat legraci a berete s nadhledem i pořádné podtrhy, je tenhle film určený pro vás. Ideální na víkendový odpočinek od zpráv a světa kolem.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 6. února 2013.
Originální trailer filmu Volte mě!

DVD obal filmu Lidé jako my Lidé jako my (People Like Us) (Magic Box)
Studio DreamWorks Pictures, které stálo za filmem Černobílý svět, přináší vtipný a dojemný příběh s celou řadou hereckých hvězd jako je Chris Pine (Star Trek), Elizabeth Banks (Hunger Games), Olivia Wilde a držitelka Oscara Michelle Pfeiffer. Sam (Pine) je podnikatel, je mu něco přes dvacet, umí dobře mluvit a to ho živí... V tu nejnevhodnější chvíli, v den, kdy se mu nepovede uzavřít důležitý obchod, se dozví, že mu náhle zemřel otec. Sam musí chtě nechtě odjet domů postarat se o vše potřebné a znovu se setkat s příbuznými, jež dlouho neviděl. Doma se ale dozví nečekanou novinu, která jeho dosavadní život převrátí naruby. Jeho otec totiž měl ještě jedno dítě - dceru, o níž Sam dosud neslyšel. Film Lidé jako my vychází ze skutečné události a vypráví dojemný příběh, ve kterém se najde snad každý divák.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 6. února 2013.
Originální trailer filmu Lidé jako my.

DVD obal filmu Neobyčejný život Timothyho Greena Neobyčejný život Timothy Greena (The Odd Life Of Timothy Green) (Magic Box)
Studio Disney vám až domů přináší okouzlující Neobyčejný život Timothyho Greena. V příběhu doslova pro celou rodinu se představují v hlavních rolích Jennifer Garner a Joel Edgerton. Cindy a Jim jsou manželé, kteří chtějí co nejrychleji založit rodinu, ale o vlastním dítěti si mohou nechat jenom zdát. Když se u jejich dveří během jedné bouřlivé noci objeví Timothy, zjistí stejně jako celé městečko Stanleyville, že největší dary v životě přicházejí z těch nejneočekávanějších stran. Z hlíny a naděje a přání dvou lidí se zrodí chlapec, který má na nohách lístky. Rodiče ho rychle přijmou a nejsou jediní, kdo si Timothyho skutečně ze srdce zamiluje. Těch lidí stále přibývá a Timothy začíná ovlivňovat životy mnoha lidí. Film zrežíroval Peter Hedges, známý coby režisér filmů Jak na věc (nominovaný v roce 2002 na Oskara za nejlepší adaptaci literární předlohy), Život podle Dana nebo Co žere Gilberta Grapea?. Emocionální film pro citlivky.
Bonusy: Vynechané scény, The Gift - videoklip Glena Hansarda a Markéty Irglové
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 6. února 2013.
Originální trailer filmu Neobyčejný život Timothy Greena.

DVD obal filmu Robot a Frank Robot a Frank (Robot and Frank) (Bontonfilm)
Frank, lupič ve výslužbě žijící v blízké budoucnosti, má dvě odrostlé děti, které se bojí, že jejich otec už nemá dostatek sil na to, aby žil sám. Nejprve se ho chystají umístit do domova důchodců, Frankův syn se ale nakonec rozhodne pro jiné řešení. Navzdory staříkově přání mu pořídí chodícího a mluvícího humanoidního robota, který je naprogramován tak, aby podporoval Frankovo fyzické i duševní zdraví. Robot a Frank nabízí zábavný a dojemný příběh o hledání přátel a rodiny na těch nejméně pravděpodobných místech. V hlavních rolích filmu se představují na Cenu Akademie nominovaný Frank Langella, držitelka Ceny Akademie Susan Sarandon (Mrtvý muž přichází, 1995), Liv Tyler a James Marsden.
Bonusy: Komentář režiséra a scenáristy, galerie plakátů
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 6. února 2013.
Originální trailer filmu Robot a Frank

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 16. týden
Top 20 ČR: Čínský animák a Brouček vedou Čínský animák Jak zachránit draka převálcoval konkurenci včetně nové české komedie Prázdniny s Broučkem o jedné obyčejné rodince, která si vyjede na dovolenou starým karavanem po dědovi. čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 16. víkend
Box office: Občanská válka je znovu první Dystopický thriller Občanská válka je novým indie hitem společnosti A24, který oslovil řadového amerického diváka. Nestačily na něj ani novinka Guye Ritchieho nebo horor Abigail. čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Občanská válka 6/10
Recenze: Sugestivní akční road movie Občanská válka je až překvapivě apolitická Americký film vystavěný na sugestivních obrazech a metafoře názorově rozdělené společnosti vypráví z perspektivy čtyřčlenné skupinky válečných fotografů o občanské válce v alternativní verzi Spojených států. čtěte zde
Vydáno: 21.04.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 16. týden
Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Liam Neeson chce skončit s akčními filmy (19.01.2021 08:56 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Vlastník Meky hledá psí ostrov a ocitá se v zemi bez zákona (01.01.2021 07:30 v Radar | TV tipy)
- Z trilogie Dona Winslowa bude TV série (08.03.2019 17:43 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Proč právě divoch Méďa hledá piráty a má Kainovo znamení? (21.12.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Krysař nakupuje sexy botky, chystá sabotáž a hledá poklad hraběte Chamaré (23.11.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- Oliver Stone chystá drama s Beniciem Del Torem (13.08.2018 21:02 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: SpongeBob leze po stromu života a přináší dárek v podobě vzkazu v lahvi (23.02.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- Portrét: Oliver Stone - špatné svědomí Ameriky, druhá část (18.11.2016 17:00 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Kobry a Užovky se v transu točí v kruhu světové války Z (11.03.2016 09:23 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Anonym zkouší rozesmát armádu temnot (06.11.2015 08:56 v Radar | TV tipy)
- Stroj času: Moderní akční klasika 96 hodin (20.01.2015 12:00 v Recenze | Stroj času)
- Recenze: Zúčtování se sérií 96 hodin (14.01.2015 18:00 v Recenze | Premiéry)
- Box Office: Liam Neeson začíná v 96 hodinách na špici (12.01.2015 15:00 v Komentáře | Box office)
- Oliver Stone našel do svého filmu Edwarda Snowdena (17.11.2014 20:00 v Novinky | Zprávy)
- Preview: Drsný Liam Neeson Mezi náhrobními kameny (28.09.2014 10:00 v Radar | Preview)
- Tak3n: Liam Neeson má 96 hodin na prvních fotografiích (23.09.2014 19:20 v Novinky | Zprávy)
- Téma: 10 nejlepších rolí Philipa Seymoura Hoffmana (07.02.2014 12:00 v Články | Publicistika)
- Preview: Konzultant si zahrává s drogami (25.10.2013 18:00 v Radar | Preview)
- Top 10: Slavní Mexičané v Hollywoodu (08.10.2013 17:00 v Články | Publicistika)
- Čeká nás nová trilogie Avatara (02.08.2013 07:00 v Novinky | Zprávy)

PREMIÉRA TÝDNE   16/2024

Občanská válka
6/10

Americký film vystavěný na sugestivních obrazech a metafoře názorově rozdělené společnosti vypráví z perspektivy čtyřčlenné skupinky válečných fotografů o občanské válce v alternativní verzi Spojených států.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu