Jack a obři bojují v dalším traileru

Vydáno: 12.02.2013 12:53 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros.

Očekávaná fantasy Bryana Singera v nás zatím moc sympatií nevzbudila, nový trailer se však snaží ještě na poslední chvíli zaútočit s novým materiálem a modernějším střihem. Bude to stačit?
Takhle by to šlo. Těžko předpokládat, že se v podobném duchu ponese i výsledný film, ale druhý trailer šlape na výbornou. Máme tady moderní soundtrack, svižný střih, zábavně přehrávajícího McGregora a tak akorát přísun blockbusterových atrakcí s příslibem nadsázky a humoru. Žádný trend potemňování nás tedy snad nečeká.
Potud dobré. Na druhou stranu zde máme vcelku nevýrazného hlavního hrdinu s "ňoumovitým" výrazem (skrytý záměr režiséra?) a hodně nepovedené CGI, jenž vypadá, že by potřebovalo ještě tak roční odklad kvůli postprodukci. Ne dvakrát zajímavý příběh o fazolovém stonku také nehraje v prospěch. Můžeme jen doufat, že se Jack a obři zvrhnou v ucházející fantasy jednohubku, která bude sloužit jako předkrm v době čekání na mnohem větší letní pecky.
Jméno Bryana Singera na nás sice celou dobu pomrkává jako jakási známka kvality (natočil vůbec někdy špatný film?), otázkou ale je, nakolik se otec X-Menů dokáže popasovat s takovou, pro něj zrovna netypickou, látkou. Mám dojem, že většina stejně vyhlíží, až Jacka dokončí a vrhne se na Days of Future Past.
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer #2 filmu Jack a obři


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY