Red 2 má první teaser

Vydáno: 18.01.2013 12:48 - Martin Bubrín | foto: Summit Entertainment

Důchodcovská akční oddychovka Red zázrakem vyfasovala pokračování a zatím to vypadá ve všech ohledech mnohem lépe než její předchůdce. Pomůže filmu účast Anthonyho Hopkinse nebo Catherine Zeta-Jones?
Nikdo nečekal, že studio odklepne další díl důchodcovské akční komedie Red. Jednička nebyla bůhvijaký zázrak jak komerčně, tak kvalitativně - spíše šlo o nijak objevný oddechový film, který diváci mohli hodnotit dle účasti jednotlivých hereckých hvězd.
První teaser na dvojku přitom vypadá skoro zaměnitelně se svým předchůdcem. Milý konverzační humor, který neurazí ani vaši babičku, pár hlášek zpochybňujících věk hlavních postav a příslib nějakých akčních scén. Stále to ale vypadá, že herci si své role náležitě užívají a nic z toho, co tam předvádějí, neberou vážně. Bruce Willis už snad umí jen zábavně přehrávat, John Malkovich si vystřihuje dalšího bláznivého pošuka a oscarová Helen Mirren střílí kulometem...víc snad ani vědět nepotřebujete.
Větší zábavnost slibuje také nově příchozí Catherine Zeta-Jones a Anthony Hopkins, kterého bohužel vidíme jen v druhé části teaseru rekapitulujícího obsazení, a také režisér Dean Parisot, jenž má za sebou parádní parodii Galaxy Quest. Snad se tedy bude hrát více na samotnou nadsázku příběhu o CIA agentech v důchodu, kteří si jdou po krku, než na další zdlouhavou konverzačku pramenící z toho, že si "známí herci povídají v jednom záběru."
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také naleznete nový oficiální plakát filmu.

Originální teaser filmu Red 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY