Joseph Gordon-Levitt mění Galaxii za Sin City

Vydáno: 09.01.2013 09:00 - Simona Knotková | foto: TriStar Pictures

Natáčení nového Sin City se rozběhlo už v říjnu minulého roku. To ovšem nebrání režisérovi Robertu Rodriguezovi, aby stále nabíral do svého hereckého ansámblu. Nováček na placu míří dokonce do hlavní role.
Jednatřicetiletému Josephu Gordon-Levittovi zkrátka nebylo předurčeno oblékat superhrdinský obleček a zachraňovat v něm svět, popřípadě rovnou celou galaxii. Poté, co byla popřena jeho účast v Justice League, kde se mohl stát novým Batmanem, padla také hlavní role v další týmovce Guardians of the Galaxy, o které jsme vás informovali minulý týden.
Nakonec ale vůbec nemusíme smutnit. Vše je pravděpodobně z důvodu, že herec se objeví v Rodriguezově novince, dlouho připravovaném sequelu Sin City - Města hříchu, a to rovnou v hlavní roli. Postavu gamblera Johnnyho, který v příběhu bude chtít zničit svého nejúhlavnějšího nepřítele, napsal autor komiksové předlohy Frank Miller přímo pro film.
Společně s Rodriguezem ji jako první nabídli Johnnymu Deppovi. Gordon-Levitt je ale jistě více než dobrý náhradník, co myslíte? Kromě něj by se k partě čítající teď už Mickeyho Rourka, Jessicu Alba nebo Rosario Dawson mohl přidat ještě Josh Brolin.
Gordon-Levitta letos dále uvidíme v komedii Don Jon's Addiction, s níž se herec poprvé postavil v celovečerním filmu také za kameru.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY