Jeníček a Mařenka a další necenzurovaný trailer

Vydáno: 05.01.2013 15:40 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Béčková variace na klasickou pohádku s názvem Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic v novém traileru opět potvrzuje, že o nadsázku, brutalitu a humor nebude v této nové verzi nouze. Snad to vydrží i do kina.
Stále to funguje - zábavná nadsázka, plnotučná brutalita, hlášky a béčková atmosféra. Jeníček a Mařenka to zřejmě naposledy vybalují v traileru před americkou premiérou, která je naplánována ani ne za tři týdny, a shrnují to nejlepší z předchozích upoutávek do nařachané minutovky.
Ta má vše potřebné, aby diváky (nebo aspoň žánrové fanoušky) nalákala do kina netradiční uchopení klasické pohádky z perníkové chaloupky, kde se to bude jen hemžit digitální krví, líbivými zpomalovačkovami a 3D efekty. Mezi tím vším se bude promenádovat sexy Gemma Arterton s drsným Jeremy Rennerem (instantně mluvícím v hláškách) a za pomocí roztodivných zbraní a originálních pastí kosit čarodějnickou havěť.
Pokud se to nebude brát tak "vážně" jako Van Helsing, je zde navíc možnost, že by z filmu mohla vzejít zábavně pokleslá braková řezničina někde na pomezí povrchnosti Resident Evil a přepáleností libovolného akčního béčka. Věříme, že se podaří...
P.S. Prosím, ať má film stejný soundtrack jako trailer!
Trailer můžete zhlédnout na oficiálních stránkách filmu nebo rovnou pod naším článkem.

Necenzurovaný trailer #2 filmu Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY