Evil Dead odhaluje neuvěřitelně brutální trailer

Vydáno: 04.01.2013 08:57 - Martin Bubrín | foto: TriStar Pictures

Remaky jsou sice zlo, ale to, s čím přichází nové Evil Dead aka Lesní duch se v kinech nevidí každý den. Připravte se velkou porci gore v jednom z nejkrvavějších trailerů poslední doby.
Holy shit! Takovouhle krvavou nálož snad kinodistribuce ani nepamatuje. Remake Evil Dead z počátku zaváněl nevyhnutelným průšvihem - s debutujícím režisérem každý očekával urážku kultovního originálu a tradiční záměnitelnost s průjmy jako Halloween nebo Pátek třináctého. Jenže Sam Raimi jakožto producent si své dítko náležitě pohlídal a Fede Alvarez se tak mohl kompletně utrhnout ze řetězu a nabídnout starou látku opředenou novou vizí.
Ano, jako by ty slogany promo kampaně najednou začaly dávat smysl. Kultovní amatérský počin z roku 1981 plný tvůrčí originality s omezeným rozpočtem se nám tady přetavuje do něčeho hodně nepříjemného, krvavého a děsivého...zkrátka něčeho, co bude pro hororového fanouška radost sledovat. Agresivita nového necenzurovaného traileru je zprostředkovávána jak formálně (hlasité zvuky, rychlý střih, velké titulky), tak brutálními krvavými výjevy jako z toho nejlepšího z Braindead.
Jenže tohle nebude žádná komedie. Evil Dead opravdu vypadá, že s přehledem naplní svůj slogan slibující "nejvíce znepokojující film, jaký jste kdy viděli". Řekněte, v jakém traileru jste pohromadě mohli vidět zvracení krve, řezání ruky, prořezávání jazyka a znásilnění stromem? Navíc ta herečka v hlavní roli vypadá na pořádnou psychopatku. Těšíme se na květen - a teď už zatraceně hodně.
Trailer můžete zhlédnout rovnou pod naším článkem.

Necenzurovaný trailer #2 filmu Lesní duch


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Václav Špecián, 04.01.2013 09:06) Reagovat

    MASAKR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY