Našel se nový Harry Osborn

Vydáno: 05.12.2012 19:50 - Simona Knotková | foto: Sony Pictures

O tom, kdo si zahraje v sequelu Amazing Spider-Mana postavu Harryho Osborna, je už definitivně rozhodnuto. Zda-li pak nový představitel této role předčí Jamese Franca ze série Sama Raimiho?
Pokračování The Amazing Spider-Mana už má oficiálně potvrzeného představitele Harryho Osborna. Z "konkurzu" režiséra Marca Webba, o kterém jsme nedávno psali, nakonec skutečně vzešel vítězně Dane DeHaan. Tvůrce tuto informaci médiím sdělil - jak už to v poslední době bývá zvykem - prostřednictvím Twitteru.
Kromě hlavní role ve found-footage dramatu Kronika si DeHaan vedle Toma Hardyho nebo Shiy LaBeoufa zahrál například v prohibiční gangsterce Země bez zákona a ve vedlejší roli bude také k vidění v novince Stevena Spielberga Lincoln. S přihlédnutím k faktu, že se na filmových prknech objevuje teprve čtyři roky, je tato statistika úctyhodná, a s účastí ve dvojce Spider-Mana můžeme počítat, že jeho hvězdný status ještě poroste.
Premiéra hotového snímku je naplánována na duben 2014. Kromě DeHaana nás v obsazení stále čeká ústřední dvojka Andrew Garfield a Emma Stone, ke kterým se přidala také v roli Mary Jane Shailene Woodley nebo Jamie Foxx jako nový úhlavní nepřítel Pavoučího muže, Electro.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY