Tvůrci Ocelové pěsti chystají další sci-fi

Vydáno: 29.11.2012 09:00 - Simona Knotková | foto: DreamWorks II Distribution Co.

Naposledy to byla Ocelová pěst, ve které se Shawn Levy angažoval coby režisér. Momentálně je plně zaneprázdněný převážně producentskými povinnostmi. Stejně tak nyní, kdy se bude podílet na novém sci-fi.
Režisér komerčně úspěšné Noci v muzeu Shawn Levy je v poslední době žádaný do mnoha připravovaných projektů, ať už je to pro jeho režisérské či producentské dovednosti. Tentokrát se přidává ke sci-fi snímku The Story Of Your Life. Projekt nabral v předprodukčních fázích rychlé tempo, a proto můžeme očekávat, že z Levyho plánovaných dalších projektů se tento skutečně dostane na plátna.
Na motivy oceněné povídky amerického spisovatele Teda Chianga nás má čekat spletitý sci-fi thriller. Na Zemi přistane mimozemská rasa a hlavní hrdinka příběhu, vládou pověřená lingvistka, se bude snažit rozluštit řeč neznámých návštěvníků a záměry jejich příchodu.
Natáčení se ujme Nic Mathieu, režisér reklamových spotů, který bude mít díky The Story Of Your Life na svém kontě první celovečerní zářez. Společně se scénářem Erica Heisserera (remaky hororů Věc: Počátek nebo Noční můra v Elm Street) láká produkční společnost FilmNation na výjimečnou podívanou.
"Když se podíváte na Chiangovu velkolepou předlohu, na to, jak zručně se Eric chopil scénáře, a na Nicovy režisérské vize, není žádné překvapení, že jsme projevili vážný zájem o spolupráci," říká jeden z jejich představitelů.
Slovy chvály nešetří ani Levyho 21 Laps, a nám tak nezbývá nic jiného než všem pánům v produkci věřit. Ti se už také poohlížejí po hereckém obsazení, filmování se rozjede v první půli příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY