Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BD a DVD tipy: 45. týden

BD a DVD tipy: 45. týden

Vydáno: 05.11.2012 15:30 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: Falcon

Velká vánoční jízda, Občanský průkaz či Můj vysvlečenej deník. Tento týden naleznete v naších tipech především komedie. Vychází ovšem také The Amazing Spider Man ve 3D, výroční vydání Blade Runnera, komiksové edice Jurského parku a Návratu do budoucnosti.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
BD obal filmu Amazing Spider-Man The Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man) 2 x Blu-ray (Bontonflm)
Příběhu Petera Parkera (Andrew Garfield), sirotka, jehož výchovy se ujali strýček Ben (Martin Sheen) a tetička May (Sally Field), se loni ujal po pavoučí trilogii Sama Raimiho režisér Marc Webb. Ten nevystavěl základ filmu jen na akčních scénách, soustředil se především na jednotlivé postavy a scénář. Základ děje je stejný už od komiksů Stana Leeho v 60. letech: Jako většina dospívajících se Peter snaží zjistit, kým vlastně je a prožívá první velkou lásku se svou první středoškolskou kamarádkou Gwen Stacyovou (Emma Stone). Poté, co objeví tajemný kufřík po svém otci, pustí se do pátrání. Proč jeho rodiče vlastně zmizeli? Při hledání odpovědi zabloudí i do společnosti Oscorp a laboratoře dr. Curta Connorse (Rhys Ifans), bývalého otcova kolegy, z něhož se vyklube záporná postava děje. Po kousnutí radioaktivním pavoukem oplývá Peter superschopnostmi, které se musí naučit zodpovědně ovládat. Zábavný snímek se sebeironickým nádechem.
Bonusy: Bonusy na 3D Blu-Ray:Interaktivní filmová škola ve 3D s režisérem Marcem Webbem, Záběry z natáčení ve 3D. Bonusy na 2D Blu-Ray: Přechod v dospělost: The Amazing Spider-Man Znovuzrození, Více než 90 minut podrobných filmů o filmu, Previzualizace scén, Vynechané scény, Komentář režiséra Marca Webba, Avi Arada a Matta Tolmacha, Kaskadérské zkoušky, Archívy společnosti Oscorp – Galerie z natáčení

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Český trailer filmu Amazing Spider-Man

BD obal filmu Blade Runner Blade Runner edice ke 30. výročí (Blade Runner) 3 x Blu-ray (Bontonflm)
Kultovní film Ridleyho Scotta z roku 1982 představuje v hlavních rolích Harrisona Forda a Rutgera Hauera. Při svém prvním uvedení do kin ohromil Blade Runner výtvarnou stránkou a odvážnými vizemi budoucnosti a brzy se stal obdivovaným klasickým dílem sci-fi. Děj vychází z knižní předlohy Philipa K. Dicka s názvem Sní androidi o elektrických ovcích? Diváky seznamuje se Zemí na počátku 21. století, kdy společnost Tyrell dosáhla ve výzkumu robotů fáze Nexus. Její výrobky jsou téměř identické s lidmi, neliší se ani úrovní inteligence. Lidé používají replikanty při nebezpečných výpravách nebo jako otroky při kolonizaci jiných planet. Po krvavé vzpouře robotických napodobenin v jedné z mimozemských kolonií byl robotům pod trestem smrti zakázán pobyt na Zemi. Na plnění nařízení dohlížejí jednotky Blade Runner, pověřené vyhledáváním a likvidací replikantů, kteří zákaz poruší. Na třech Blu-ray discích neleznete hned několik filmových verzí, Spielberg měl výhrady proti zásahům filmového studia a původní verzi si prosadil až zpětně po letech. Autorem soundtracku je Vangelis.
Bonusy: DISK 1 – Blu-ray The Final Cut (2007), DISK 2 – Blu-ray původní kinoverze (1982), mezinárodní kinoverze (1982), režisérská verze (1991), DISk 3 – Blu-ray Bonusový materiál: Pracovní verze filmu, Dokument Nebezpečné dny, HD Galerie s více než 1000 obrázky. Edice obsahuje kromě čtyř verzí filmu (včetně The Final Cut Ridleyho Scotta) také pracovní verze a dokument Nebezpečné dny.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 699 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Trailer filmu Blade Runner

BD obal filmu Jurský park Jurský park - komiksová edice (Jurassic Park) (Bontonfilm)
Výpravný Spielbergův cenami Akademie ověnčený Jurský park vychází s novým bonusovým obsahem, dosud neuvedenými filmy o filmu a dalšími archivními materiály ve vysokém rozlišení. V hlavních rolích ve více než dvouhodinovém snímku z roku 1993 se blýskli Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum a Richard Attenborough. Autorem knižní předlohy je Michael Crichton, který psal zároveň k filmu scénář. Po nálezu miliony let starých vzorků D.N.A. vytvoří skupina vědců přírodní park s žijícími prehistorickými zvířaty na vzdáleném liduprázdném ostrově Isla Nublar. Projekt podporuje milionář (Attenborough) Hammond. Aby získal dobrozdání o bezpečnosti parku od odborníků pro nervózní investory, pozve skupinu vědců, zástupce investorů i svá vnoučata Tima a Lex. O hlavní zápletku se ale postará hlavní počítačový technik Dennis Nedry, který ukradne embrya dinosaurů s plánem prodat je konkurenci. Aby snadno unikl z parku, vypne bezpečnostní systémy a tím i elektrický plot ohrazující Jurský park. Dinosauři se dostávají do volné přírody a souboj lidí s druhohorními obludami začíná. Kdo přežije a kdo skončí ve spárech tyranosaura?
Bonusy: Úsvit nové éry, Další krok v evoluci, Vytváření prehistorie, Tvorba hry, Plus více než hodina dalších archivních materiálů a zákulisních záběrů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Trailer filmu Jurský park

BD obal filmu Návrat do budoucnosti Návrat do budoucnosti - komiksová edice (Back To The Future) (Bontonfilm)
Americkou sci-fi komedii o tom, jak se stát strůjcem svého štěstí, natočil v roce 1985 Robert Zemeckis. Christopher Lloyd coby bláznivý vědec Emmeth Brown sestrojil stroj na cestování časem, který zabudoval do auta značky DeLorean. Michael J. Fox alias sedmnáctiletý Marty McFly s jeho pomocí odcestuje do minulosti. Omylem se ale ocitne v jiné době, než chtěl a bude mít hodně práce, dát všechno do pořádku. V roce 1955 se setká s doktorem, který se snaží vymyslet způsob, jak Martyho vrátit do jeho doby. Jenže ten se náhodou setká se svými rodiči Georgem (Crispin Glover) a Lorraine (Lea Thompson) a jeho matka se namísto do otce zamiluje do něho. To Marty musí napravit, aby zachránil existenci vlastní rodiny i sebe samotného. Film se stal kasovním trhákem a v roce 1985 dokonce nejvýdělečnějším americkým filmem vůbec. Komerční úspěch vyústil ve vznik dalších dvou pokračování v roce 1989 a 1990.
Bonusy: Vynechané scény, Příběhy z Budoucnosti, Pohled do zákulisí, Archivní filmy o filmu, Michael J. Fox Otázky a odpovědi, Videoklip Huey Lewis and the News: Power of Love, Komentář k otázkám a odpovědím s režisérem Robertem Zemeckisem a producentem Bobem Galem, Komentář producentů Boba Galea a Neila Cantona

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Originální trailer filmu Návrat do budoucnosti

BD obal filmu Velká vánoční jízda Velká vánoční jízda (Arthur Christmas) Blu-ray (Bontonfilm)
Loňský animovaný film britského studia Aardman nabízí odpověď na otázku, která nedá spát žádnému dítěti: Jak to Santa dělá, že dokáže během jediné noci nadělit dárky všem dětem na celém světě? Santova provozní základna ukryté pod Severním pólem je místem neustálého veselí a té nejmodernější techniky. Jádrem celého filmu je ale příběh, jehož složky jsou jako vystřižené z klasického vánočního příběhu – úsměvně nefunkční rodina a nečekaný hrdina: Santův nejmladší syn Arthur. Když Santův fascinující podnik omylem vynechá jedno dítě ze stovek milionů, o které se stará, vydává se nejméně schopný člen rodiny Clausů na bizarní a vzrušující závod s časem, za úkol má doručení posledního vánočního dárku na světě před rozedněním.
Bonusy: V zákulisí natáčení videoklipu Justina Biebera “Santa Claus is Comin’ to Town” a celý videoklip, Santova armáda, Vánoční rodokmen, Rozbalování Velké vánoční jízdy, Záběry z natáčení – Podívejte se, jak autoři filmu tvořili postavy a scény, Video z náboru skřítků

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Český teaser filmu Velká vánoční jízda

DVD obal filmu Občanský průkaz Občanský průkaz (Občanský průkaz) 2 DVD (Magic Box)
Hořká komedie režiséra Ondřeje Trojana na motivy stejnojmenné knihy Petra Šabacha sleduje osudy čtveřice dospívajících mladíků, jejich přátel, lásek a rodičů od okamžiku, kdy se stanou svéprávnými a dostanou poprvé vlastní občanský průkaz. Do chvíle, kdy se na prahu dospělosti v osmnácti snaží uniknout povinné vojenské službě a pokoušejí se všemožně získat modrou knížku. Petr, Aleš, Popelka a Míťa dospívají v 70. letech, v době, kdy vyjít na ulici bez občanského průkazu znamenalo koledovat si o průšvih, a kdy vojna byla pro mnohé tím největším strašákem. Každý po svém i společně se snaží neztratit v totalitním státě zdravý rozum a smysl pro humor. Prožívají řadu epizod, některé s nádechem absurdní grotesky, jiné dramatické a fatální.Trojan obsadil do hlavních rolí neherce (Libor Kovář, Matouš Vrba, Jan Vlček, Jakub Šárka), vedle nich ale uvidíte známé tváře jako je Aňa Geislerová, Martin Myšička či Jiří Macháček.
Bonusy: Film o filmu, Fotodeník režiséra, Co se do filmu nevešlo, Upoutávky, Fotogalerie

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Trailer filmu Občanský průkaz

DVD obal filmu Můj vysvlečenej deník Můj vysvlečenej deník (Bontonfilm)
Film o holkách a jejich tělesných šťávách, jak komedii Martina Dolenského Můj vysvlečenej deník uvádí reklama, je vyprávěním dospívající slečny natočené podle úspěšné knižní předlohy sedmnáctileté Johany Rubínové. Ta má podle tvůrců dar vidět věci kolem sebe jinak než obyčejný teenager. Chodí na střední školu a kromě kluků řeší hlavně kolísavý vztah se svým netečným otcem a nevlastní matkou. Ta je zároveň její učitelkou angličtiny a samozřejmě je to „pěkná kráva“. Johana si po večerech vede deník, v němž kritickým okem popisuje vlastní trápení, jež ji přináší její věk či pátrání po stopách vlastní matky. Stěžejní nit příběhu se odvíjí od sebevraždy, kterou Johana páchá poté, co ji podvede její první kluk. Že jde o deník, připomínají ve filmu titulky, které děj rozděluji do několika „sešitů“. Kreslené postavičky, části nereálního světa hlavní hrdinky, ožívají u ní v pokojíku na zdi. Ve chvílích, kdy je jí úzko – třeba poté, co svou novou lásku začne zase podezírat z nevěry. Odpočinková komedie, ideální pro podzimní víkendové večery.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Český trailer filmu Můj vysvlečenej deník

DVD obal filmu Nejlepší ženská mého života Nejlepší ženská mého života (Bontonfilm)
Poslední film legendárního režiséra Martina Friče z roku 1968 se odehrává na maloměstské poště. Bezvýznamný pražský úředník (Jiří Sovák) vymyslí jednoduchou fintu, jak přijít k penězům. Vypraví se do malého města a na zdejší poště se vydává za experta, který má prověřovat údajné padělky bankovek. Narazí ale na sympatickou poštmistrovou (Milena Dvorská), která jeho plány na podvod století pořádně zamává. Půvabná a v práci velmi schopná žena trpí různými komplexy a má problémy s manželem (Zdeněk Řehoř). Právě ona však svou laskavostí přispěje k tomu, že se v cynickém podvodníkovi probudí svědomí. Námět pochází z pera Jaroslava Dietla a obsahuje autorův typický živočichopis obyčejných lidí. Točí se kolem přehnaných lidských ambicí i obvyklých partnerských problémů. S jemně ironickým nádechem líčí poměry v provinčním městě, kde nechybí zahořklý udavač ani vystrašený zbohatlík. Humor snímku je postaven na vnitřním hlase hlavního hrdiny, který ironicky komentuje dění kolem sebe.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Trailer filmu Nejlepší ženská mého života

DVD obal filmu O zapomnětlivém černokněžníkovi O zapomnětlivém černokněžníkovi (Bontonfilm)
Moderní pohádka Hynek Bočan s prvky fantasy pochází z roku 1990 a spojuje pohádkové prvky se současnou životní realitou. Děj komedie o tom, jak se točí pohádka a co se stane, když do ní zabloudí opravdový černokněžník, se odehrává v barrandovském studiu. Devítiletá Maruška čte ve škole slohovou práci o tom, jak byla se třídou na exkurzi ve filmových ateliérech a jak se tam při komparzu na roli čaroděje setkala s opravdovským černokněžníkem, který byl ovšem hrozně zapomnětlivý. Režisérem je nakonec obsazen do jedné z rolí, ale snaží se za každou cenu natáčení překazit. Dost problémů mu při tom způsobuje fakt, že kouzelné formulky musí kvůli špatné paměti číst ze skleněné koule. Celou situaci ještě zhorší Maruška se svými spolužáky, kteří se magické koule několikrát zmocní. V netypické československé pohádce si zahráli Zdeněk Srstka, Roman Skamene, Petr Nárožný, Eugen Jegorov, Karel Heřmánek, Ladislav Gerendáš, Josef Dvořák či Vlastimil Bedrna.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Trailer filmu O zapomnětlivém černokněžníkovi

DVD obal filmu Prázdná kolébka Prázdná kolébka (Oranges and Sunshine) (Magic Box)
Dva roky starý britsko-australský snímek Jima Loache vypráví příběh Margaret Humphreys, sociální pracovníce z Nottinghamu, která odhalila skandál kolem násilného přesídlení chudých děti z Velké Británie do Austrálie a Kanady. Píše se rok 1986, když Margaret jedné noci osloví rozčilená Australanka Charlotte, hledají pravdu o sobě samé. Když jí byly čtyři roky, byla lodí převezena z dětského domova v Nottinghamu do Austrálie, od návratu zpět si slibuje najít svou pravou rodinu. Plulo s ní ale několik dalších stovek dětí a Margaret tak její příběh nedá spát. O týden později se dozví o muži, kterého potkal podobný osud. A tak se začne o případ zajímat blíže.To, co začalo snahou pomoci Charlotte najít její matku, brzy skončí objevením dalších tisíců ztracených synů a dcer.Téměř bez pomoci, proti drtivé převaze a bez ohledu na své vlastní blaho, Margaret opětovně spojí tisíce rodin, donutí britskou vládu převzít odpovědnost a přitáhne celosvětovou pozornost k mimořádnému justičnímu omylu.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Originální trailer filmu Prázdná kolébka

DVD obal filmu Připoutejte se, prosím! Připoutejte se, prosím! (Airplane!) (Magic Box)
Slavná parodie režisérké trojice Jerry Zucker, David Zucker a Jim Abrahams oslaví letos již 32 let od své premiéry. Připoutejte se, prosím! byl ve své době nedostižným finančním trhákem, jeho rozpočet činil pouhých 3,5 mil. dolarů, ale vydělal přes 83 milionů dolarů. V letadle směřujícím z Los Angeles do Chicaga je většina cestujících i řídící posádky po otravě jídlem postižena silnou žaludeční nevolností. Všechno nasvědčuje tomu, že blížící se katastrofu už nemůže vůbec nic odvrátit. Ironií osudu se v poslední okamžik řízení letadla ujímá bývalý námořní pilot Ted Striker. Ten sice umí ovládat řízení, ale sám je poněkud "nespolehlivý", protože několik let trpěl psychickými poruchami. A tak vlastně není příliš podivné, že v této extrémní situaci jedná naprosto nepředvídatelným způsobem. Hrají Robert Hayes, Julie Hagerty, Leslie Nielsen, Lloyd Bridges, Peter Graves, Kareem Abdul-Jabbar a Lorna Patterson.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Originální trailer filmu Připoutejte se, prosím!

DVD obal filmu Připoutejte se, prosím! 2 Připoutejte se, prosím! 2 (Airplane 2) (Magic Box)
Pokračování snímku Připoutejte se, prosím, je sequelem první časti a režíroval jej Ken Finkleman. Tentokrát je let pojištěn proti všem pohromám. Pokud posádku letadla potká něco nečekaného, stále zůstává naděje na přežití. Na palubě je šílený sebevrah, u prvního lunárního raketoplánu má dojít k sebezničení, motory nefungují, ale - nejhorší ze všeho je - cestující tohoto letu zjistili, že došlo kafe! Tenhle let je pěkný blázinec, který se vymknul pilotům totálně z rukou. Podaří se jim znovu zachránit posádku letadla - navíc bez kofeinu? Dvojka se spíš než na katastrofické filmy soustředí na žánr sci-fi, z něhož si "utahuje" v každé vteřině. Ačkoliv většina herců z první části byla přeobsazena i do dvojky, tvůrci prvního filmu se už na dvojce nepodíleli. Bláznivou posádku doplňují Peter Graves, William Shatner, Chad Everett, Sonny Bono, Raymond Burr a řada dalších.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Trailer filmu Připoutejte se, prosím! 2

DVD obal filmu Malý velký muž Malý velký muž (Little Big Man) (Magic Box)
Dustin Hoffman v režii Arthura Penna v roce 1970 ztvárnil hlavní roli ve snímku natočeném na motivy stejnojmenné knihy Thomase Bergera. Jako nehrdinský hrdina se Hofmann ve slavném americkém westernu představil v roli muže, jenž byl chvíli Indiánem a chvíli americkým přistěhovalcem a bělochem. Jacku Crabbovi je něco kolem sto dvaceti let, když začíná jistému reportérovi vyprávět příběh svého života. Jako malý kluk byl po přepadení skupiny osídlenců západu vychován kmenem Čejenů. Poté se vrátil zpátky mezi bílé a stal se pistolníkem a obchodníkem. Později se oženil s Indiánkou. Když byl kmen, mezi jehož členy žil, vyvražděn, nechal se najmout jako stopař armády, kterou vedl úhlavní nepřítel Indiánů - generál George Armstrong Custer. Po jeho smrti v boji se Crabb setkal s významnými postavami jako byl Divoký Bill Hickok či Buffalo Bill. Malý velký muž patří do vlny westernů, které měly demitizovat svět Divokého západu tak, jak jej představovali snímky Johna Waynea.
Synopse: Krátký popis děje filmu - nevyplňovat, vloží editor.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Originální trailer filmu Malý velký muž

DVD obal filmu Horečka sobotní noci Horečka sobotní noci (Saturday Night Fever) (Magic Box)
John Travolta v roli bravurního tanečníka spolu s hudbou skupiny Bee Gees rozpoutal v sedmdesátých letech obrovskou vlnu zájmu o disko a stali se na dlouhou dobu idoly miliónů lidí na celém světě. Film z roku 1977 natočil John Badham a Travolta se v něm představil jako naprosto neodolatelný král diskoték. Uslyšíte skladby jako Night Fever,You Should Be Dancing či More Than a Woman. Ucítíte vůni kolínské, před očima se vám bude míhat květinová košile, obtažené kalhoty dole rozšířené a boty s vysokými podpatky. Bee Gees a taneční parket jen pro sebe a svou dívku - taková je představa Tonyho (John Travolta) o správně prožité sobotní noci po šesti dnech dřiny v obchodě s barvami. Tony Manero je pět dnů v týdnu obyčejným prodavačem v drogerii v Brooklynu. I když mu bylo dvacet, musí stále poslouchat svého otce.Vše se ovšem mění ve chvíli, když se v sobotu otevřou dveře diskotéky. Nikomu jinému nepatří tolik obdivných pohledů a uznání za jeho taneční umění. Na diskotéce nenachází Tony nikoho, kdo by se mu vyrovnal - než se tam jednoho večera objeví dívka jménem Stephanie.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Trailer filmu Horečka sobotní noci

DVD obal filmu Excalibur Excalibur (Excalibur) (Magic Box)
Jen ten, kdo je k tomu předurčen, dokáže vládnout magickým mečem. Jen jeden muž se může stát králem. Britský filmJohna Boormana na motivy dávné legendy o králi Artuši a rytířích kulatého stolu vrací diváky do temného věku, kdy země byla rozdělena a zmítána válkami. Nadějí na mír je Uther Pendragon, jemuž kouzelník Merlin slíbil za sjednání míru magický meč Excalibur, a jenž proto uzavře se svým sokem vévodou z Cornwallu příměří. Vášeň je však silnější než vůle. A vášni, která Uthera posedne kvůli krásné Cornwallově manželce, nelze čelit. Uther je totiž schopen obětovat vše, i těžce vydobytý mír. Kameraman Thomson byl za Excalibur nominován na Oscara, za povšimnutí stojí i filmová hudba, používající motivů z děl Carla Orffa a Richarda Wagnera. V Cannes v roce 1981 získal snímek Cenu za umělecký přínos. Režisér se pokusil klasickou legendu přenést na plátno včetně všech nadpřirozených jevů a kouzel, které s sebou po staletí nesla. Hrají Nigel Terry, Helen Mirren, Nicholas Clay a Cherie Lunghi.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Trailer filmu Excalibur

Kolekce Policajt v Beverly Hills Kolekce Policajt v Beverly Hills (Beverly Hills Cop I, II, III) (Magic Box)
Všechny tři filmy o policajtovi v Beverly Hills vycházejí ve speciální kolekci. Eddie Murphy se jako protřelý detroitský polda Axel Foley pořádně zapotí, když ho stopy vraha jeho nejlepšího kamaráda zavedou v prvním díle do Beverly Hills. Pro svého šéfa představuje skutečnou noční můru, každou akci řeší po svém, a přitom často překračuje zavedené předpisy. Když se čirou náhodu stane svědkem vraždy svého přítele Mikea, vymkne se šéfově kontrole nadobro. Ve druhém díle řeší Foley na vlastní triko případy hned dva: Prvním je vyloupení Adrianova klenotnictví v Beverly Hills, druhým sestává případ policejního kapitána Bogomila, který byl na cestě z práce těžce postřelen. Podruhé se Murphy coby Axel Foley vrací do Beverly Hills, aby vyšetřil brutální vraždu. Stopa přitom vede do populárního losangeleského zábavního parku. Axel se dostává do smrtelného nebezpečí, když se snaží odhalit zločineckou síť uprostřed světa fantazie.
Bonusy: Filmy jsou distribuovány bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Originální trailer filmu Policajt v Beverly Hills

Western kolekce Western kolekce 5 DVD (Magic Box)
Pětici klasických westernových filmů obsahuje kolekce Magic Boxu nazvaná jednoduše Western. Prvním je snímek Velká země z roku 1958, který natočil William Wyler. Příběh o kapitánovi námořní lodi v podání Gregoryho Pecka, jenž se na Divokém západě vzepře bujícímu násilí, dává důraz především na hloubku jednotlivých charakterů. Také western režiséra Ralpha Nelsona Souboj v El Diablo s Jamesem Garnerem a Sidney Poitierem vymyká obvyklým černobílým příběhům o dobývání Divokého západu. Western Nezničitelní z roku 1960 natočil John Huston coby příběh zakázané lásky, odehrávající se v nejdrsnějším a nejkrutějším pohraničí Ameriky. Čtvrtým filmem kolekce je francouzsko-italská westernová komedie Viva Maria!, v níž si v roce 1965 zahráli Brigitte Bardot a Jeanne Moreau. Ve westernové komedii z amerického pohraničí s názvem Za řekou je Texas září Dean Martin jako skvělý pistolník a sukničkář v jedné osobě. V 60. a 70. letech se žánr westernů rozrostl po celém světě a zároveň nabral na poněkud pesimističtější notě než v dekádě předchozí.
Bonusy: Filmy jsou distribuovány bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 7. listopadu 2012.
Originální trailer filmu Velká země

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 13. týden
Kinopremiéry: Godzilla, Kong a Gump obsluhují anglického krále a prožívají dokonalé dny Poslední březnové premiéry jsou především ve znamení návratu dvou monster a jednoho zvířátka. Na plátnech si to znovu rozdají Godzilla a Kong, diváckým hitem ovšem nepochybně bude pokračování dobrodružství psa Gumpa.... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 12. týden
Top 20 ČR: Čechy zajímá jen Duna a Sladký život V českých kinech se stále nejvíce chodí na americký trhák Duna a na českou komedii Sladký život. Zájem je také o animák o Kung Fu Pandě. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 12. víkend
Box office: Koho zavoláte? V amerických kinech proběhla o víkendu premiéra nového dílů Krotitelů duchů, který ovládl víkendové tržby a posunul celou franšízu do klubu miliardářů. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
TV tipy: 22. 3. 2024 - 28. 3. 2024
TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led S končícím březnem v televizích nejvíce překvapí zařazení dvou absolutně neznámých britských thrillerů z osmdesátých let. Největším diváckým lákadlem ale nejspíš bude premiérové uvedení dramedie Hodně štěstí, pane... čtěte zde
Vydáno: 22.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 12. týden
Kinopremiéry: Neposkvrněné panenky na útěku z Utopie I v tomto týdnu je v kinech čas na dohánění restů, protože žádná z premiér nemá velký divácky potenciál a je spíše pro hrstku fanoušků. To platí jak pro novinku Ethana Coena, tak pro horor Neposkvrněná se Sydney Sweeney. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Český fantasy horor Krvavý Johann je laciným brakem od fanoušků žánru (13.01.2024 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Top 10: Sam Raimi (04.06.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
- Recenze: Smrtelné zlo: Probuzení je nejkrvavější film roku (20.04.2023 07:30 v Recenze | Premiéry)
- Anthony Hopkins v thrilleru Locked (09.02.2023 09:30 v Novinky | Zprávy)
- Sam Raimi natočí Kouzlo (29.09.2022 15:00 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství se snaží zviditelnit hororovými prvky (09.05.2022 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství stopy nezanechal (04.05.2022 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Sci-fi 65 s Adamem Driverem bude v kinech za rok (22.02.2022 17:30 v Novinky | Zprávy)
- Trailer: Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (23.12.2021 08:30 v Novinky | Trailery)
- Smrtelné zlo znovu povstane (27.05.2021 07:30 v Novinky | Zprávy)
- Vznikne Evil Dead 4 (09.06.2020 06:55 v Novinky | Zprávy)
- Top 10: nejslavnější horory let 2000-2009 (25.04.2020 12:00 v Články | Publicistika)
- Sam Raimi a Doctor Strange 2 (15.04.2020 07:30 v Novinky | Zprávy)
- Top 10: Gene Hackman (30.01.2020 10:30 v Články | Publicistika)
- Bluray recenze: Thriller Kořist doprovází poměrně bohatá bonusová nadílka (13.12.2019 12:00 v Recenze | Blu-ray)
- Nenávist ukazuje nový trailer (10.12.2019 18:59 v Novinky | Trailery)
- Top 10: Nejslavnější horory 80. let (16.11.2019 11:30 v Články | Publicistika)
- Sam Raimi chystá nový horor (19.10.2019 19:16 v Novinky | Zprávy)
- HBO chystá seriál Maniac Cop (11.10.2019 12:18 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Spider-Man: Daleko od domova – vyhláškovaný epilog k Avengers (03.07.2019 11:00 v Recenze | Premiéry)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu