Padla první klapka Sin City 2

Vydáno: 30.10.2012 19:46 - Amaya Tomanová | foto: Buena Vista Pictures

Pod režisérskou taktovkou Roberta Rodrigueze a Franka Millera bylo včera zahájeno natáčení Sin City 2: A Dame To Kill For. Kdo se nakonec do filmu vrátí? A čím bude specifická účast Clivea Owena?
Včera bylo v Austinu zahájeno natáčení sequelu Sin City - Město hříchu s názvem Sin City: A Dame To Kill For. Už teď si můžeme být jisti, že se na plátno stoprocentně vrátí Jaime King (v původním snímku ztvárnila dvojroli Wendy a Goldie). Původně ohlášenou Devon Aoki nahradila Jamie Chung, dále se do filmu vrací Jessica Alba a Rosario Dawson. Setkáme se dokonce ještě jednou s Marvem v podání Mickeyho Rourka.
Sin City: A Dame To Kill For tedy není zcela striktní sequel - jeho děj se částečně bude odehrávat i v době před událostmi prvního dílu. Půjde o kombinaci několika adaptovaných komiksů Franka Millera a nového autorského scénáře. Ústřední postavou by měl být Dwight a zápletka by se měla točit kolem jeho vztahu k osudové ženě jménem Ava. Ta v komiksové předloze Dwighta opustila, aby se k němu po letech vrátila s prosbou o záchranu před tyranským manželem.
Clive Owen, který se úlohy Dwighta zhostil v prvním snímku, se tedy vrací i nyní - nebude ovšem na roli sám. Vzhledem k tomu, že údajně podle scénáře prodělá hrdina celkovou plastiku, připadne tato role hned dvěma představitelům. Role femme fatale Avy, původně napsaná pro Angelinu Jolie, zůstává zatím neobsazena.
Premiéra sequelu by se měla odehrát již za necelý rok.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY