Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BD a DVD tipy: 44. týden

BD a DVD tipy: 44. týden

Vydáno: 31.10.2012 06:30 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: Lionsgate

Novým tipům opět vládne žánr sci-fi. Vedle fantasy dramatu Hunger Games vychází na Blu-rayi Nolanovy filmy Počátek a Temný rytíř, třicáté výročí slaví Spielbergův E.T. Mimozemšťan, kterého si můžete odnést domů ve speciální edici jako Digibook. Na DVD vycházejí všechny tři animované díly Madagaskaru, dočkají se ale i fanoušci černobílého Umělce.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
BD obal filmu Hunger Games Hunger Games (Hunger Games) Blu-ray (Bontonfilm)
Souboj reality s fantazií. Při přepínání televize - mezi reality show a zprávami z bojiště - se v hlavě americké spisovatelky Suzanne Collins zrodil nápad na napsání trilogie Hunger Games (u nás vyšel první díl v roce 2008), románu o smyšlené zemi Panem, apokalyptickém světě s dvanácti kraji, kterým vládne mocný Kapitol. Poslušnost si udržuje kláním Hunger games (Hladové hry) – zvrácenou reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Protože vítěz může být jen jeden, jsou účastníci Hunger Games nuceni navzájem si usilovat o život. Šestnáctiletá Katniss chce zachránit sestru, která byla vylosována a nabídne svou účast dobrovolně. Na režisérskou židli se usadil Gary Ross a filmová verze prvního dílu slavila obrovský úspěch - při rozpočtu 78 milionů dolarů měla po čtyřech týdnech v kinech na kontě více na 490 milionů dolarů. V hlavních rolích neobvyklého fantasy dramatu se představují Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Stanley Tucci. Po DVD film vychází i na Blu-ray nosiči, díky němuž jistě oceníte vizuální stránku snímku a práci kameramana Toma Sterna (dvorní kameraman Clinta Eastwooda) - často pro zvýšení autentičnosti používal ruční kameru.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 31 října 2012.
Český trailer filmu Hunger Games

BD obal filmu Počátek Počátek (The Inception) Blu-ray (Magic Box)
Americký sci-fi thriller z roku 2010 s Leonardem DiCapriem v hlavní roli produkoval a režíroval Christopher Nolan. Scénář k němu psal celých deset let, mezitím čerpal zkušenosti při práci na filmech Batman začíná a Temný rytíř a v roce 2009 svůj dlouholetý sen zrealizoval s rozpočtem 160 molionů dolarů - aby snové prostředí bylo co nejvěrohodnější, natáčelo se pod vodou, v zasněžené krajině kolem Calgary, v Tokiu i marockém Tangeru. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) je zkušený zloděj, absolutní špička v krádeži cenných tajemství z hloubi podvědomí během snění, kdy je mysl nejzranitelnější. Cobbova vzácná schopnost z něj učinila vyhledávaného špiona, ale také mu vzala všechno, co kdy miloval a udělala z něho vyděděnce. Poslední akce mu může vrátit normální život, jenže se mu musí podařit dosud nemožné – jeho úkolem není tentokrát myšlenku ukrást, ale vnuknout ji dědici velké společnosti tak, aby ji ve svém důsledku zcela zničila. Vedle DiCapria hrají Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy, film získal celkem čtyři sošky Oscara v kategoriích: střih zvuku, mix zvuku, vizuální efekty a kamera.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 31. října 2012.
Originální trailer filmu Počátek

BD obal filmu Temný rytíř Temný rytíř (The Dark Knight) Blu-ray (Magic Box)
Christian Bale se pod režijním vedením Christophera Nolana vrací coby Bruce Wayne, aby v kostýmu netopýřího muže Batmana bojoval se zločinem ve městě Gotham, kde je jeho největším protivníkem král zločinců Joker (Heath Ledger). Akční dobrodružná fantasy navazuje na film Batman začíná, Wayne jde spolu s poručíkem Jamesem Gordonem (Gary Oldman) z Gothamské policie po krku Jokerovi - vtipálek s prořízlou tváří má tentokrát v plánu Batmanovi dokázat, že slova Gotham a mír nejdou dohromady. Na uvolněné místo po bývalém králi místní mafie usedá Sal Maroni (Eric Roberts) a přebírá vládu nad většinou gangů v Gothamu. Na scéně se rovněž objevuje nový státní návladní Harvey Dent (Aaron Eckhart), který by rozdanými kartami (i s žolíkem v balíčku) mohl pořádně zamíchat. Film obdržel dva Oscary v kategoriích Nejlepší herec ve vedlejší roli (Heath Ledger byl oceněn posmrtně) a Zvukové efekty, dále získal šest oscarových nominací za kameru, výpravu, střih, masky, zvuk a vizuální efekty. Co do tržeb se jedná o sedmý nejúspěšnější snímek v historii filmu (třetí nejúspěšnější ve Spojených státech).
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 31. října 2012.
Originální trailer filmu Temný rytíř

BD obal filmu E.T. - Mimozemšťan E.T. - Mimozemšťan (E. T. The Extra Terrestrial) Speciální edice Digibook (Bontonfilm)
Čtyři ceny Oscar má na kontě dlouhodobě jeden z nejlépe vydělávajících amerických filmů a splněný sen režiséra Stevena Spielberga. Letos v červnu uplynulo třicet let ode dne, kdy filmoví diváci poprvé spatřili mimozemšťana E.T. Od té doby film sbíral jeden úspěch za druhým, pro hereckou dvojici Henry Thomas a Drew Barrymore znamenal začátek hvězdné kariéry. E.T., jehož postavičku vytvořil mistr speciálních efektů Carlo Rimbaldi, ve své době zaujal především efekty a hudbou Johna Williamse, přitom stál pouhých 10 milionů dolarů. Celosvětově vydělal více než 790 milionů dolarů (16,2 miliard korun) a v historických tabulkách se pohybuje na čtyřicátém místě. Začíná momentem, kdy nedaleko předměstí Los Angeles přistane kosmická loď. Podivné postavičky se vydají sbírat vzorky do okolí a jedna z nich se dostane až na kraj lesa. Okouzlena světly velkoměsta zapomene na své původní poslání a uvízne na Zemi. Úkryt najde mimozemšťan v kůlně nejbližšího domu, kde ho objeví desetiletý Elliot. Zachrání děti neobvyklého přítele před vědeckými výzkumy a dokáží jej vrátit domů? Srdceryvný příběh, k němuž psala scénář Melissa Mathisonová, Spielberg následně upravoval, v roce 2002 nechal například počítačově upravit některé nepoužitelné scény (čímž film prodloužil o dalších 11 minut).
Bonusy: Steven Spielberg & E.T. Režisér hovoří o zkušenostech z natáčení filmu E.T. - Mimozemšťan a o vlivu tohoto oblíbeného klasického filmu na jeho další kariéru, E.T. - Deník Původní záběry z natáčení vás zavedou do zákulisí, Vynechané scény, Pohled zpátky, Evoluce a vznik E.T., E.T. – Setkání po letech, Hudba k filmu E.T., Premiéra k 20. výročí, Návrhy, fotografie a marketing

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 599 Kč. V obchodech od 31. října 2012.
Originální trailer filmu E.T. - Mimozemšťan

BD obal filmu Zásnuby na dobu neurčitou Zásnuby na dobu neurčitou (Five-Year Engagement) Blu-ray (Bontonfilm)
Americká komedie Nicholase Stollera vypráví o cestě snoubenců k jejich vysněnému svatebnímu dni, který by měl být samozřejmě dokonalý a jeho datum správně načasované. Bohužel, jak už to v životě bývá, ideální okamžik se hledá jen velmi těžko. Zásnuby Toma (Jason Segel) a Violet (Emily Blunt) už pomalu právem nesou přídomek nekonečné. Ona je experimentální psycholožka, on vedoucí kuchař. Když Violet dostane nabídku na práci v Michigenu, Tom souhlasí se stěhováním ze San Francisca na dva roky a termín svatby oba svorně odsunou. Jenže dvouletý plán se záhy roztáhne na roky čtyři - Violet je v Michiganu šťastná a ve svém živlu, zatímco Tom překvapivě upadá do stále větší frustrace z nově získané pozice vedoucího restaurace. V předvečer osudného (svatebního) dne tak oba stojí opětovně před konečným rozhodnutím a namísto budování rodinné pohody se už poněkolikáté navzájem ptají: Kudy dál? Existuje pro ně vlastně ještě nějaká alternativa? Začíná být naprosto jasné, že další změnu plánů už jejich vzájemná důvěra nesnese. Skvělý film pro odpočinkový večer.
Bonusy: Film o filmu, Nepovedené záběry, Vynechané scény, Prodloužené a alternativní scény, Komentář a mnohem, mnohem více!

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 31. října 2012.
Český trailer filmu Zásnuby na dobu neurčitou

BD obal filmu Madagaskar 3 Madagaskar 3 (Madagascar 3: Europe's Most Wanted) Blu-ray (Magic Box)
Třetí část animovaného hitu doputovala i u nás na Blu-ray nosiče s množstvím bonusů. Rafinovaným tučňákům se za pomoci šimpanzí síly podařilo opravit letadlo, ve kterém havarovali během přeletu z Madagaskaru do Afriky, a vyrazili si užívat do kasina v Monte Carlu. Lva Alexe, hrošici Glorii, zebru Martyho a žirafáka Melmana ale na palubu nevzali, což čtveřici donutí doplavat po svých Středozemním mořem. Tučňáky nutně potřebují, bez nich nemají šanci vrátit se domů. Zejvení divokých, i když přátelských šelem v epicentru evropské zábavy pochopitelně vyvolá rozruch, který dostane za úkol zkrotit kapitánka Chantal DuBois, elitní agentka organizace na odchyt zvěře. Představa, že svůj životopis vyšperkuje ulovením žirafy, lva, zebry a hrošice ji dovádí až k nadlidskému úsilí. Zatímco ale v Africe se schovali zvířátka celkem snadno, na civilizovaném světadíle jim poskytne jediné maskování kočovný cirkus, který se chystá do New Yorku a lev Alex, hrošice Glorie, zebra Marty, žirafák Melman a skupinka lemurů by se zoufale ráda vrátila do tamní domovské ZOO. Jenže staňte se cirkusáky, když nic zvláštního neumíte. Hlasy propůjčili hlavním hrdinům opět Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith či Sacha Baron Cohen. Zábavná podívaná pro celou rodinu.
Bonusy: Komentář k filmu režisérů Erica Darnella, Conrada Vernona&Toma McGratha, Všichni do vlaku! (HD), Animátorský koutek, Zajímavosti o filmu (HD), Cirkusáci: Herecké obsazení (HD), Vystřižené scény (HD), Šílená hudební směs (HD), Principálové (HD), Madagaskar 3: Kulatý stůl (HD), Ukázky: Legendární parta (HD), Trailer k videohře Madagaskar 3 (HD), Svět Dreamworks Animation: Shrek (HD), Jak vycvičit draka (HD), Kung Fu Panda (HD), Madagaskar (HD), Kocour v botách (HD)

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 599 Kč. V obchodech od 31. října 2012.
Český trailer filmu Madagaskar 3

Kolekce Madagaskar 1 - 3 Kolekce Madagaskar 1 - 3 (Madagaskar 1 - 3) 3 DVD (Magic Box)
Nejlepší přátelé - lev (Ben Stiller), zebra (Chris Rock), žirafa (David Schwimmer) a těhotná hrošice (Jada Pinkett Smith) - si užívají péče ošetřovatelů. Do chvíle, kdy jeden z nich zmizí. Zbytek party se ho vydává hledat, ale během útěku z Central Park ZOO v New Yorku jsou chyceni a deportováni do míst, která by nikdo z nich neočekával ani v nejdivočejším snu - do "domovské" Afriky. Zvířátka zvyklá žít v péči lidí se tak musí vypořádat se skutečným životem v přírodě, s problémy, se kterými se během svého života nikdy nepotýkala. Kdo jim dá nažrat, když ošetřovatelé zůstali v ZOO? Naštěstí nejsou naši známí na Madagaskaru sami, potkají se tu s lemurem, který si libuje v pořádání opravdu hlučných rave parties. Ne každý je ale vítá s otevřenou náručí a během cest světem čeká na čtveřici spousta zážitků včetně boje o záchranu holého života. Díky kolekci uvidíte vcelku celou náročnou zvířecí výpravu napříč kontinenty - ulehnou na jejím konci zvířecí kamarádi znovu ve svých pelíškách v samotném centru New Yorku?
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 31. října 2012.
Trailer filmu Madagaskar

DVD obal filmu Umělec The Artist (The Artist) (Bontonfilm)
Vůbec nejoceňovanější francouzský film v historii si loni připsal pět Oscarů, tři Zlaté Globy, tři ceny BAFTA, oceněný byl i na festivalu v Cannes. Romantické komediální drama v černobílém duchu němých filmů natočil Michel Hazanavicius v hlavních rolích s Jeanem Dujardinen a Bérénice Bejo a ve francouzsko-belgické koprodukci. V Hollywoodu roku 1927 patří George Valentin (Jean Dujardin) k hvězdám němého filmu. Jeho účinkování v příbězích o intrikách a hrdinských činech znamenalo velký úspěch pro filmové studio Kinograph, v jehož čele stojí magnát Al Zimmer (John Goodman). Sláva Georgovi vynesla elegantní manželku Doris (Penelope Ann Miller), každý den ho vozí do práce oddaný šofér Clifton (James Cromwell) a vítá ho vlastní tvář z plakátů. Jeho hvězdná kariéra se zdá neohrozitelná. Hollywood však brzy ovládne nový fenomén: mluvený film. George touto technickou novinkou opovrhuje a označuje ji za nevkusné pobláznění. V roce 1929 chce Kinograph úplně zastavit výrobu němých filmů a George se musí rozhodnout: buď přijme zvuk, jako to udělala mladá vycházející hvězda a původně jeho fanynka Peppy Miller (Bérénice Bejo), nebo bude riskovat pád do zapomnění. Vymaní se ze zajetí vlastní pýchy a staromilectví? Téměř němý film je v kontextu současné kinematografie naprosto výjimečný i vzhledem ke snaze ctít dobové reálie. Filmový dům Peppy Miller byl například ve skutečnosti domovem hvězdy němých filmů Mary Pickford.
Bonusy: Nepovedené záběry, The Artist: Z natáčení americké romance, Otázky a odpovědi s tvůrci a herci, Hollywood jako filmová postava: Místa natáčení filmu The Artist, Kdo stál za vznikem filmu The Artist, Filmy o filmu

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 31. října 2012.
Český trailer filmu Umělec

DVD obal filmu Skoro dospělá Skoro dospělá (Girl In Progress) (Bontonfilm)
Americkou komedii o problémech svobodné matky a její dospívající dcery má na svědomí režisérka Patricia Riggen. Grace (Eva Mendes) přivedla dceru na svět v pouhých sedmnácti letech, místo vdavek vystřídala poté pár milenců a coby samoživitelka se tak snaží zvládat práci, účty, výchovu dcery Ansiedad (Cierra Ramirez) i poměr s ženatým gynekologem (Matthew Modine). Jednoho dne se na základě vyprávění v rámci vyučování Ansiedad rozhodne, že "přeskočí" pubertu a začne život bez mámy, která se právě ne příliš úspěšně potýká s city ke svému kolegovi. Opouští své dosavadní kamarády a podporu nachází u spolužačky Tavity, ale když se její plány provalí, Ansiedad i Grace zjistí, že dospívání znamená především chovat se úměrně ke svému věku - což je někdy těžší než by se mohl zdát. Ansiedad touží být dospělá a tak se vydává na neohroženou cestu k "vlastním" názorům, samozřejmě ovšem vyrazí zcela neomylně tím nesprávným směrem.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 31. října 2012.
Originální trailer filmu Skoro dospělá

DVD obal filmu Funny Face Usměvavá tvář (Funny Face) (Magic Box)
Romantický komediální muzikál z roku 1957 režíroval Stanley Donen. Hudební doprovod tvoří písně George and Ira Gershwinových, scénář napsal Leonard Gershe. Fred Astaire si tu zahrál autentickou roli módního fotografa, inspirovanou životem kameramana Richarda Avedona, jenž promění Audrey Hepburn v pařížskou modelku. Maggie Prescott (Kay Thompson) je vydavatelskou módního magazínu a v honbě za novými trendy se rozhodne najít novou reprezentativní tvář svému časopisu. Splňovat má především dvě kritéria: má být současně krásná i inteligentní. Za pomoci fotografa Dicka Averyho (Fred Astaire) hledá modelky, které "myslí stejně dobře jako vypadají", a narazí přitom v obchodu s knihami na amatérskou filozofku Joe Stockton. Mladá kráska považující módní průmysl za nesmyslný, se nechá zlákat na focení snímků, kterým má dodat hloubku svým intelektuálským pohledem na svět a které jí mají zároveň "zavřít pusu". Jenže jak už to v romantických příbězích chodí, Dick se do Jo zamiluje, a tak ty dva při cestě do srdce módní branže, vysněné Paříže, čeká ještě spousta zábavy a legrace. V muzikálu uslyšíte kromě jiného vlastní zpěv Audrey Hepburn (např. duet s Astairem S Wonderful).
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 31. října 2012.
Originální trailer filmu Funny Face

DVD obal filmu Mary Poppins Mary Poppins (Mary Poppins) (Magic Box)
Buďte svědky skvělé animace, překvapivých vizuálních efektů a oskarem oceněné hudby v Disneyho pohádkově filmovém muzikálu z roku 1964. Tentokrát vám ho nové vydání přináší v upravené a zlepšené kvalitě. Vydejte se společně s kouzelnou Mary Poppins (Julie Andrews) na výlet, při němž se každý úkol promění ve hru a každý den je novým nečekaným dobrodružstvím. Cestou vás okouzlí postavy jako třeba talentovaný kominík Bert (Dick Van Dyke). Film byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Pamely Lyndon Travers z roku 1934 a získal 13 nominací na Oscara, z nichž pět jich proměnil ve vítězství (nejlepší herečka, střih, píseň, vizuální efekty a hudba) - konkuroval mu ovšem fenomenální muzikál My Fair Lady, natočený téhož roku. Poměrně velká část Mary Poppins se odehrává v nereálném světě animovaného prostředí plného disneyovských zvířátek, v němž se pohybují pouze čtyři živí herci. Mary Poppins je na první pohled obyčejná guvernantka, je přísná a působí upjatým a nesmlouvavým dojmem. V jejím nitru se ovšem ukrývá kouzelná osůbka plná humoru a fantazie, jež umí čarovat a provádět zcela nemožné věci. Například přesvědčit rodiče, aby se svým dětem věnovali častěji než dosud.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 31. října 2012.
Originální trailer filmu Mary Poppins

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 13. týden
Kinopremiéry: Godzilla, Kong a Gump obsluhují anglického krále a prožívají dokonalé dny Poslední březnové premiéry jsou především ve znamení návratu dvou monster a jednoho zvířátka. Na plátnech si to znovu rozdají Godzilla a Kong, diváckým hitem ovšem nepochybně bude pokračování dobrodružství psa Gumpa.... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 12. týden
Top 20 ČR: Čechy zajímá jen Duna a Sladký život V českých kinech se stále nejvíce chodí na americký trhák Duna a na českou komedii Sladký život. Zájem je také o animák o Kung Fu Pandě. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 12. víkend
Box office: Koho zavoláte? V amerických kinech proběhla o víkendu premiéra nového dílů Krotitelů duchů, který ovládl víkendové tržby a posunul celou franšízu do klubu miliardářů. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
TV tipy: 22. 3. 2024 - 28. 3. 2024
TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led S končícím březnem v televizích nejvíce překvapí zařazení dvou absolutně neznámých britských thrillerů z osmdesátých let. Největším diváckým lákadlem ale nejspíš bude premiérové uvedení dramedie Hodně štěstí, pane... čtěte zde
Vydáno: 22.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 12. týden
Kinopremiéry: Neposkvrněné panenky na útěku z Utopie I v tomto týdnu je v kinech čas na dohánění restů, protože žádná z premiér nemá velký divácky potenciál a je spíše pro hrstku fanoušků. To platí jak pro novinku Ethana Coena, tak pro horor Neposkvrněná se Sydney Sweeney. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Zemřel Tom Wilkinson (30.12.2023 22:21 v Novinky | Zprávy)
- Čestného Oscara získá Angela Bassett a Mel Brooks (27.06.2023 13:00 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Steven Spielberg a jeho filmy: 2. část (25.02.2023 09:30 v Články | Publicistika)
- Téma: 10 komerčně nejúspěšnějších filmů Stevena Spielberga (28.01.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
- Teaser: Coupez ! (15.04.2022 09:32 v Novinky | Trailery)
- Box office: Batman měl velký úspěch (07.03.2022 07:30 v Komentáře | Box office)
- Rooney Mara bude Audrey Hepburn (07.01.2022 13:30 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Vizuálně strhující Duna rozvážně otevírá nové světy a potvrzuje status filmu roku (23.10.2021 12:00 v Recenze | Premiéry)
- Zářijová nadílka od Voyo – jaké filmy sledovat? (12.09.2021 10:30 v Novinky | Zprávy)
- Řbitov zvířátek nabírá obsazení (17.08.2021 16:30 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Z masakru nudnou detektivkou. Série hororů Saw by už další kapitoly otevírat neměla (03.07.2021 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Oscar 2021: Nejlepší herec v hlavní a vedlejší roli (10.04.2021 10:30 v Články | Publicistika)
- Top 10: hudební skladatelé s nejvíce Oscary (20.02.2021 10:00 v Články | Publicistika)
- Téma: Oscar 2021: jací jsou favorité? (20.01.2021 10:10 v Články | Publicistika)
- Vřískot 5 odhaluje plakát a datum premiéry (17.01.2021 10:30 v Novinky | Zprávy)
- Bluray recenze: Sci-fi thriller Tenet doprovází hodinu a čtvrt dlouhý film o filmu (08.01.2021 12:30 v Recenze | Blu-ray)
- R.I.P.: Hvězdy, které nás v roce 2020 opustily (22.12.2020 13:46 v Novinky | Zprávy)
- Téma: nejlepší filmy všech dob (13.12.2020 12:00 v Články | Žebříčky)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu