Nespoutaný Django odhaluje pět nových plakátů

Vydáno: 19.10.2012 08:21 - Martin Bubrín | foto: The Weinstein Company

Novinka Quentina Tarantina se pořádných plakátů ještě nedočkala. Nyní, dva měsíce před americkou premiérou, odhaluje pět character posterů, na nichž se představují hlavní postavy od Djanga až po Calvina Candlea.
Kampaň nové tarantinovky přitvrzuje - nedávno jsme tady měli další parádní trailer, který potvrdil pozici Nespoutaného Djanga jako jednoho z nejočekávanějších filmů příštího (letošního) roku. Teď pro změnu přichází s minimalistickými character plakáty "machetovského" stylu, na nichž se představují postavy.
Nejlépe asi vypadá ten se samotným Djangem Jamieho Foxxe, který stíhá na plakát protlačit všechny typické westernové trademarky - klobouk, pistoli a drsný výraz. Na ostatních kouscích lze rozpoznat Christopha Waltze jako Dr. Kinga Schultze, lovce odměn, který přislíbí svou pomoc Djangovi, nebo Kerry Washington jako Broomhildu, manželku titulního hrdiny, kterou vlastní zlotřilý majitel plantáže Calvin Candle v podání Leonarda DiCapria. Na posledním plakátu si také nelze nevšimnout (neplešatého) Samuela L. Jacksona jako Stephena, což má být něco jako sidekick hlavního záporáka.
Je dost možné, že se v příštích týdnech až měsících dočkáme také dalších plakátů, které rozšíří už tak hvězdné obsazení. Django se odpoutá v amerických kinech už o Vánocích, my si budeme muset počkat až do 17. ledna příštího roku.
Plakáty najdete klasicky v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY