Gangster Squad přináší pět nových plakátů a trailer

Vydáno: 13.10.2012 16:00 - Amaya Tomanová | foto: Warner Bros.

Chystaní Lovci mafie působí v záplavě nových letošních snímků svou stylizací do gangsterek 40. let jako velmi příjemné osvěžení. Než se snímku dočkáme v kinech, podívejme se na pět nových plakátů, světlo světa spatřil i nový trailer.
Na pěti nových plakátech k filmu Gangster Squad - Lovci mafie Rubena Fleischera se nám představují Ryan Gosling, Sean Penn, Josh Brolin, Giovanni Ribisi a Emma Stone. Kostýmy a účesy postav, stejně jako barevné ladění plakátů odpovídají době, ve které se děj snímku odehrává, tedy čtyřicátým létům.
Snímek by se měl v kinech objevit v lednu příštího roku a o tom, jak je - minimálně po vizuální stránce - působivý, se můžete přesvědčit v traileru. Na druhou, novou upoutávku se můžete podívat hned pod článkem.
Sean Penn jako drsný gangster Mickey Cohen, Ryan Gosling coby správňácký seržant Wooters, Emma Stone jako možná příliš "diblíkovská Grace Faraday". Retro kostýmy a atmosféra v traileru ostře kontrastuje s moderním videoklipovým střihem a agresivní hudbou a podobně jako u první upoutávky nás stále nechávají tvůrci na pochybách, v jakém duchu se vlastně celý snímek ponese. Temněji laděný "oldschoolový" styl by rozhodně filmu neuškodil.
Plakáty klasicky hledejte v galerii nad článkem, trailer můžete zhlédnout níže.

Originální trailer #2 filmu Gangster Squad - Lovci mafie
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY