Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BD a DVD tipy: 41. týden

BD a DVD tipy: 41. týden

Vydáno: 11.10.2012 12:00 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: 20th Century Fox

Na pulty obchodů doputoval Prometheus spolu s Vetřelcem. Ve speciálním setu najdete jak poslední snímek Ridleyho Scotta, tak i předchozí čtyři filmy o Vetřelci. Vychází ale i česká komedie Probudím se včera, romantický Můj týden s Marilyn či vylepšený muzikál Zpívání v dešti.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
BD obal filmu Prometheus Od Promethea k Vetřelci: Box Set (Prometheus to Alien: The Evolution Box Set) Blu-ray (Bontonfilm)
Nahlédnout do nejtemnějších koutů vesmíru… i vaší fantazie slibuje sci-fi kolekce, která nabízí více než 65 hodin bonusů a filmy ve 2D i 3D formátu. S Charlize Theron, Michaelem Fassbenderem a Noomi Rapace se vydáte na cestu vesmírem na lodi Prometheus, jejíž posádka má prověřit existenci cizích forem života.Vědecký tým objeví klíč života na Zemi a bude bojovat za záchranu lidské rasy. Film za dvě stě milionů dolarů, který se dějově vrací do doby před slavným Vetřelcem, patřil mezi nejočekávanější snímky letošního filmového léta. Box set obsahuje i všechny tři díly Vetřelce se Sigourney Weaver: Vetřelec, Vetřelci, Vetřelec³ a Vetřelec: Vzkříšení. Kromě originálních verzí v něm najdete filmy i ve speciální upravované podobě.
Box obsahuje: Prometheus ve vysokém rozlišení 3D, Prometheus ve vysokém rozlišení 2D, Zuřící bohové: Z natáčení Promethea - Podrobný dokument, Bezprecedentní přístup k archivu Weyland Corp, Vetřelec ve vysokém rozlišení 2D (Originální verze 1979 & Režisérská verze 2003), Vetřelci ve vysokém rozlišení 2D (Originální verze 1986 & Speciální verze 1991), Vetřelec3 ve vysokém rozlišení 2D (Originální verze 1992 & Speciální verze 2003), Vetřelec: Vzkříšení ve vysokém rozlišení 2D (Originální verze 1997 & Speciální verze 2003), MU-TH-UR Mode Interaktivní zážitek s datovým tokem, Komentáře ke všem filmům, Filmy ze zákulisí, storyboardy, obrázkové galerie a další

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 2499 Kč. V obchodech od 10. října 2012.
Český trailer filmu Prometheus

BD obal filmu Probudím se včera Probudím se včera (Probudím se včera) Blu-ray (Magic Box)
Česká komedie v hlavní roli s Jiřím Mádlem vypráví příběh čtyřicetiletého profesora češtiny Petra Kováře, jemuž změní život třídní sraz. Právě tam totiž potká spolužačku Elišku a uvědomí si, že byla největší láskou jeho života. Dostane proto šanci vrátit se v čase a svoji chybu napravit. Probudí se v červnu roku 1989 coby sedmnáctiletý student třetího ročníku na střední škole, ovšem s vnímáním a pamětí čtyřicetiletého muže. Snaží se získat sympatie Elišky, vedle toho ale prožívá i opětovně školství v době před revolucí a zvyká si na oslovení "soudruhu". Vedle Mádla si ve snímku Miloslava Šmídmajera zahráli Filip Blažek, Viktor Preiss, Miroslav Táborský, Nela Boudová, Petr Nárožný, Zlata Adamovská, Svatopluk Skopal, Milan Šteindler, Boris Hybner či Ljuba Krbová.
Bonusy: Film o filmu, Trailer česky i anglicky, Fotogalerie, Nezařazené scény

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 10. října 2012.
Český trailer filmu Probudím se včera

DVD obal filmu Můj týden s Marilyn Můj týden s Marilyn (My Week With Marilyn) (Botonfilm)
Jednu krátkou epizodu v životě slavné filmové divy Marilyn Monroe popisuje romantická komedie Simona Curtise.Michelle Williams si zahrála slavnou herečku v období krátce po sňatku s dramatikem Arthurem Millerem. Novomanželé se společně v roce 1956 vydali na cestu do Anglie, kde Marilyn natáčela film Princ a tanečnice. Po vzájemných neshodách Miller Marilyn na place opouští a ona přijme útěchu v náručí mladičkého Colina Clarka. Pomocník v produkci touží po kariéře režiséra a výkyvům nálad MM rozumí víc než kdokoliv v jejím okolí. Bok po boku tak prožijí romantický týden, na který Clark nikdy nezapomene. Snímek je inspirován skutečnými událostmi a stejnojmennou knihou Colina Clarka z roku 2006. Té předcházely i jeho deníkové vzpomínky na samotné natáčení Princ, showgirl a já. Americké poválečné kulturní ikony si zahráli Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, Judi Dench, Emma Watson či Julia Ormond.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 10. října 2012.
Český trailer filmu Můj týden s Marilyn

DVD obal filmu Hunger Games Hunger Games ( The Hunger Games) (Bontonfilm)
Dobrodružné sci-fi popisuje tradiční klání v zemi Panem s hlavním městem Kapitol a dvanácti přilehlými kraji. Každý rok v divočině bojuje nedobrovolně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje na život a na smrt. Šestnáctiletá Katniss Everdeen se ve hře připomínající moderní reality show ocitne v zastoupení své mladší sestry a stane tak proti cvičeným bojovníkům. Aby se vrátila domů do 12. kraje, bude muset zápasit v aréně. V hlavních rolích dvojice Jennifer Lawrence a Josh Hutcherson. Film byl natočený podle románové trilogie pro mládež americké spisovatelky Suzanne Collinsová a odkazuje na řecký mýtus o Theseovi a Minotaurovi, podle něhož bylo město Atény nuceno poslat na Krétu jednoho muže a jednu ženu, aby uspokojili potřeby Minotaura. Už během prvního roku se prodalo jen v severní Americe přes 1,5 milionu výtisků.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 10. října 2012.
Český trailer filmu Hunger Games

DVD obal filmu Constantine Constantine (Constantine) (Magic Box)
Akční horror Francise Lawrence představuje Keanu Reevese v roli exorcisty a zvláštní mocí vybaveného detektiva z Los Angeles Johna Constantinea, vedlejší role dostaly Rachel Weisz, Shia LaBeouf a Tilda Swinton. Film natočený podle komiksového příběhu Hellblazer líčí život muže s darem vidět v lidech vtělené démony a andělé na Zemi. Po nepodařené sebevraždě zůstane uzavřený v žití mezi nebem a peklem a hledá svoje vykoupení. Jeho jediným cílem je dostat se ven ze zakletí. Potkává přitom policejní detektivku Angelu Dodsonovou, jíž pomáhá objasnit záhadnou smrt její sestry, dvojčete. Hlavní hrdinové se stanou zajatci série katastrofických událostí z jiného světa, díky čemuž se sblíží a snaží se hlavně neztratit jeden druhého. K plusům filmu patří propracované postavy a skvělá vizuální stránka.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 10. října 2012.
Originální trailer filmu Constantine

DVD obal filmu Gran Torino Gran Torino (Gran Torino) (Magic Box)
Film Clinta Eastwooda z roku 2008 je příběhem válečného veterána, který se s přibývajícím věkem nepřestává trápit starostmi o svět kolem sebe. V jeho sousedství žijí totiž samí imigranti a těmi on z celé duše pohrdá. Jedné noci se kdosi pokusí ukrást mu jeho chloubu, sporťák Gran Torino. Pachatelem je mladý syn sousedů, který si krádeží snaží získat respekt v partě. Thaova rodina trvá na tom, aby si chlapec u Walta krádež odpracoval. Walt nakonec podlehne a díky Thaovi a jeho dobrosrdečné rodině prozře a na své sousedy se začne dívat bez předsudků. Přímočará zápletka a skvělá režie, Eastwood tu ale i před kamerou svádí díky hlavní postavě padesátiletý vnitřní boj sama se sebou a nechce do nitra pustit nikoho, ani své nejbližší. Kromě toho se dotýká problémů jako americký patriotismus a rasismus. Inteligentní a přitom zábavný snímek.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 10. října 2012.
Originální trailer filmu Gran Torino

DVD obal filmu Labyrint lží Labyrint lží (Body of Lies) (Magic Box)
V režii Ridley Scott si Leonardo DiCaprio zahrál v roce 2008 Rogera Ferrise, příslušníka amerických zpravodajských služeb. Hvězda agenta CIA na Blízkém východě strmě stoupá: právě se v Iráku dostal na čerstvou stopu teroristické skupiny blízké Al Kajdě. V jejím čele stojí inteligentní a ambiciózní Al-Salím chystající sebevražednými útoky v Evropě. Na příkaz šéfa sleduje Ferris stopu do jordánského Ammánu, kde kontaktuje šéfa tamní rozvědky - Háni podmíní spolupráci s Ferrisem jedinou podmínkou: agent se mu nesmí pokusit zalhat. Agent rozjíždí šíleně odvážný podnik: tajně vymyslí novou úspěšnou teroristickou organizaci Bratři svědomí a donutí tak ctižádostivého šéfteroristu, aby vyšel ze své skrýše. Scott se i tentokrát obklopil osvědčenými spolupracovníky, ať už jde o kameramana Alexandera Witta, střihače Pietra Scaliu, výtvarníka Arthura Maxe nebo hudebního skladatele Marca Streitenfelda. Ferrisova nadřízeného hraje v napínavém špionážním thrilleru podle předlohy komentátora listu Washington Post Russell Crowe.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 10. října 2012.
Originální trailer filmu Labyrint lží

DVD obal filmu Zpívání v dešti Zpívání v dešti (Singin' In The Rain) (Magic Box)
Kultovní muzikál z roku 1952 byl ve svém premiérovém roce schovaný ve stínu o rok staršího, kritikou i diváky obdivovaného Američana v Paříži, muzikálu stejného studia i s Genem Kellym v hlavní roli. Proslulost tak získal díky své propracovanosti až později. Zasazuje obvyklý milostný příběh do Hollywoodu konce 20.let a paroduje zmatky kolem převratné novinky ve filmovém průmyslu, příchodu zvukového filmu. Hlavními hrdiny jsou Don Lockwood (Gene Kelly) a Lina Lamontová (Jean Hagen), hvězdný hollywoodský pár hýčkaný fanoušky i filmovým studiem. Tvůrci si dali až puntičkářsky záležet na co největší autentičnosti a nejedná se jen o dobové kostýmy a kulisy (přesné kopie). Také představitelé herců a filmařů (např. Donald O'Connor a Debbie Reynolds) se přímo inspirovali skutečnými herci a členy štábů z 20.let a filmy, jejichž natáčení můžete vidět v několika pamětihodných scénách, mají reálný podklad v hollywoodských dílech němé éry. Film vychází na DVD v upravené verzi s vylepšeným zvukem.
Bonusy: Audio komentáře od Debbie Reynolds, Donalda O’Connora, Cyda Charisse, Kathleen Freeman, pomocného režiséra Stanleyho Donena, autorů scénáře Betty Comden a Adolpha Greena, režiséra Baze Luhrmanna a filmového historika Rudy Behlmera, „Zpívání v dešti: Prší na novou generaci“

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 10. října 2012.
Originální trailer filmu Oliver!

DVD obal filmu Vteřiny před katastrofou Vteřiny před katastrofou 4 DVD (Seconds from Disaster) 4 DVD (Magic Box)
Černobyl, požár pod sjezdovkou v Kaprunu, asijská tsunami, Olympiáda v Mnichově. V každé epizodě seriálu Vteřiny před katastrofou tvůrci zkoumají tragickou událost, která ovlivnila celý svět. Popisuje moment, kdy se pracovníci elektrárny dopustí chyby, kontrola se zvrtne a situace se rychle stane neovladatelnou. Na základě počítačové animace poskytne další díl rekonstrukci událostí, příčiny a důsledky situace, která vedla na sjezdovce k úmrtí 158 osob během devíti minut. Rozebírá osm minut, během nichž se na asijské pobřeží obrovskou rychlostí přihnaly miliardy tun vody, jejichž síla se rovnalo třicetinásobku síly atomové bomby, která dopadla na Hirošimu. Poslední díl se věnuje okamžikům krátce po čtvrté hodině ranní 5. září 1972, kdy palestinští teroristé během OH zavraždili dva izraelské sportovce a dalších devět jich zajali. Unikátní populárně-naučná kolekce o přelomových momentech lidských dějin..
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 599 Kč. V obchodech od 10. října 2012.

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 16. týden
Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 15. týden
Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 15. víkend
Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Martin Scorsese natočí Sinatru (18.04.2024 09:30 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Klan Gucci prožil smrtící ticho, v němž se zabýval děsivým dědictvím (12.04.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Nekonečný příběh krále králů v království nebeském (29.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem (15.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Iñárritu a Cruise poprvé spolu (23.02.2024 09:32 v Novinky | Zprávy)
- Blade Runner bude pokračovat (20.02.2024 12:30 v Novinky | Zprávy)
- Ridley Scott natočí film o Bee Gees (16.02.2024 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Oscar 2024: nominace na nejlepší filmy roku vyhlášeny (24.01.2024 09:00 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Nejlepší filmy a seriály roku 2023 podle Filmserveru (14.01.2024 10:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Il Boemo ví, jak je důležité míti Filipa (05.01.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Vikingové cvičí draka, prochází uličkou přízraků a objasňují smrt na Nilu (29.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Šťastná hvězda Cruella podstupuje poslední souboj (22.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Westwood a Zappa hledají tiché místo v temném domě (15.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Zemřel Ladislav Županič (10.12.2023 10:20 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Film Napoleon zaujme velkolepostí, ke slavnému vojevůdci se staví výsměšně (25.11.2023 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Napoleon slaví Den díkůvzdání a odhaluje tajemství a smysl života (22.11.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Kinopremiéry: Trollové se účastní Hunger Games a poznávají její tělo (15.11.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)

PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

Opičí muž
7/10

Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu